De ce sa nu sari niciodata peste micul dejun! Iata ce sfaturi iti da Carmen Bruma!

De ce sa nu sari niciodata peste micul dejun! Iata ce sfaturi iti da Carmen Bruma!
De ce sa nu sari niciodata peste micul dejun! Iata ce sfaturi iti da Carmen Bruma!

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei iar eliminarea ei are consecinte negative pentru sanatate.

 

Carmen Bruma iti spune de ce sa nu sari niciodata peste micul dejun.
"Iata pe scurt 5 motive pentru care nu trebuie sa sari peste micul dejun:
1. Micul dejun îţi dă energia de care are nevoie organismul tau la inceput de zi
2. Micul dejun scade riscul de a deveni supraponderal sau obez.
3. Micul dejun previne gastrita
4. Micul dejun nu îngraşă.
Daca ai pofta de alimente care ingrasa si vrei sa le mananci fara ca silueta sa aiba de suferit, micul dejun este cea mai sigura ocazie din acest punct de vedere.
5. Micul dejun iti asigura energia psihica si puterea de concentrare
Va dau si un solutie, un MIC DEJUN DE POST, unul dintre preferatele mele.
Contine  fructe si seminte si este energizant, bogat in proteine de origine vegetala si acizi grasi esentiali.
Micul dejun contine urmatoarele ingrediente:
150 ml lapte de migdale (am ales sa-l pregatesc in casa folosind 50 g migdale si 250 ml apa plata)
100 g portocale
100 g mango
2 linguri de seminte de chia
1 lingura semnite de canepa
un sfert de lingurita
de scortisoara
1-2 lingurite de miere( optional)
Pentru a face laptele de migdale am folosit tot storcatorul prin presare la rece echipat cu sita pentru suc. Migdalele se lasa la inmuiat cateva ore si apoi se pun in presa la rece, alternand cu apa plata. Pulpa eliminata se mai poate refolosi de 2-3 ori, adaugandu-se in continuare apa. Laptele va iesi destul de gras  si nu aveti nevoie de punga pentru strecurat ca atunci cand faceti laptele la blender.
Spalati storcatorul si introduceti pe rand portocala si mango curatate. Sucul rezultat se adauga peste laptele de migdale apoi se pun seminte de chia si canepa. Asteptati cateva minute pana cand amestecul capata o consistenta mai groasa dupa care puneti scortisoara, mierea si amestecati.
Se consuma dimineata,  imediat dupa preparare si va asigura energia pentru o mare parte din zi.", scrie Carmen pe blog.

Carmen Bruma iti spune de ce sa nu sari niciodata peste micul dejun.

"Iata pe scurt 5 motive pentru care nu trebuie sa sari peste micul dejun:

1. Micul dejun îţi dă energia de care are nevoie organismul tau la inceput de zi

2. Micul dejun scade riscul de a deveni supraponderal sau obez.

3. Micul dejun previne gastrita

4.

Micul dejun nu îngraşă.

Daca ai pofta de alimente care ingrasa si vrei sa le mananci fara ca silueta sa aiba de suferit, micul dejun este cea mai sigura ocazie din acest punct de vedere.

5. Micul dejun iti asigura energia psihica si puterea de concentrare

Va dau si un solutie, un MIC DEJUN DE POST, unul dintre preferatele mele.

Contine  fructe si seminte si este energizant, bogat in proteine de origine vegetala si acizi grasi esentiali.


Micul dejun contine urmatoarele ingrediente:

150 ml lapte de migdale (am ales sa-l pregatesc in casa folosind 50 g migdale si 250 ml apa plata)
100 g portocale
100 g mango
2 linguri de seminte de chia
1 lingura semnite de canepa
un sfert de lingurita de scortisoara
1-2 lingurite de miere( optional)

Pentru a face laptele de migdale am folosit tot storcatorul prin presare la rece echipat cu sita pentru suc. Migdalele se lasa la inmuiat cateva ore si apoi se pun in presa la rece, alternand cu apa plata. Pulpa eliminata se mai poate refolosi de 2-3 ori, adaugandu-se in continuare apa. Laptele va iesi destul de gras  si nu aveti nevoie de punga pentru strecurat ca atunci cand faceti laptele la blender.

Spalati storcatorul si introduceti pe rand portocala si mango curatate. Sucul rezultat se adauga peste laptele de migdale apoi se pun seminte de chia si canepa. Asteptati cateva minute pana cand amestecul capata o consistenta mai groasa dupa care puneti scortisoara, mierea si amestecati.Se consuma dimineata,  imediat dupa preparare si va asigura energia pentru o mare parte din zi.", scrie Carmen pe blog.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies