De ce sa porti bratari dama cu cristale sau pietre semipretioase terapeutice?

De ce sa porti bratari dama cu cristale sau pietre semipretioase terapeutice?
De ce sa porti bratari dama cu cristale sau pietre semipretioase terapeutice?

Bratarile sunt printre cele mai frumoase bijuterii pe care le poate purta o femeie. Ele au rolul de a sublinia frumusetea si delicatetea mainii si a atrage atentia.

In plus, daca vorbim despre bratari dama cu cristale sau pietre semipretioase, acestea sunt, cu siguranta, actuale si originale. Si sunt din ce in ce mai populare. Insa, spre deosebire de bratarile clasice din metale pretioase, cele realizate din cristale si pietre semipretioase nu sunt numai frumoase si la moda, ci pot aduce si beneficii spiritului. Astfel de bratari poti fi achizitionate de la magazinul e-crystals.com.

Ce este terapia cu cristale si pietre semipretioase? Cum ne poate ajuta sa ne imbunatatim starea generala?

Pietrele semipretioase si cristalele exista in toate formele si culorile. Deseori ne atrag imediat pentru frumusetea lor. Dar poate ca nu toata lumea stie ca alegerea poate fi facuta si pentru proprietatile lor energetice. Fiecare piatra este unica si complet diferita de toate celelalte.

Fiecare are propria sa structura cristalina, o culoare, un proces de formare litogenetic propriu, o compozitie si o clasa. Fuziunea acestor factori chimico-fizici face ca aceste pietre sa fie atat de pretioase si fascinante, aproape magice, pentru beneficiile lor psihofizice si spirituale pentru om.

Terapia cu cristale, sau practica de a plasa minerale in anumite puncte ale corpului, este definita ca o tehnica de auto-vindecare, deoarece iti permite sa constientizezi cu usurinta o problema si sa poti fi capabil sa rezolvi anumite probleme.Terapia

cu cristale ne poate ajuta sa constientizam un disconfort fizic sau psihic, sa ajungem la radacina bolii psihofizice, sa o eradicam si sa revenim la o noua stare de echilibru.Trebuie mentionat ca terapia cu cristale nu poate fi considerata un medicament alternativ, deoarece nu poate inlocui absolut nicio terapie medicala.

Totul insa porneste de la Energie. Energia este forta vietii. Este prezenta in toate lucrurile vii. Energia este la baza problemei.

Este testata si integrata in fiecare zi, in special datorita alimentatiei si respiratiei. Corpul uman este inconjurat de aura, energia care este concentrata in unele puncte aliniate fizic cu coloana vertebrala, pentru a da viata chakrelor. Cand exista un blocaj de energie in aura sau chakre, apare problema, boala sau starea de rau. Blocajele sunt de obicei cauzate de ritmuri prea alerte ale vietii, de experiente traumatice, de stres, de poluare, de alimentatia precara.

Cristalele lucreaza in contact cu corpul nostru, trimitand informatiile necesare in aura.
Odata ce au fost incarcate de energie, cristalele pot fi introduse in campul energetic uman pentru a elibera informatiile pe care le transporta in interiorul lor, prin vibratiile lor.

Fiecare mineral are caracteristici unice si trimite informatii precise si unice organismului.
Cea mai simpla metoda pe care o avem la dispozitie este, fara indoiala, sa le purtam sau sa cream un contact direct intre mineral si pielea noastra.

Unul din cele mai bune moduri de a crea contact direct intre cristalele benefice si corpul nostru este prin bratari. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sunt recomandate bratarile de tip chakra, disponibile in mai multe modele in magazinul e-crystals.com. Asa cum am mentionat mai sus, cele sapte chakre sunt centrele energetice ale corpului nostru si pot fi echilibrate in multe feluri, inclusiv datorita folosirii pietrelor.

Bratarile pentru cele sapte chakre sunt confortabile, deoarece pot fi purtate continuu, sunt compuse din cele sapte pietre asociate chakrelor si sunt, de asemenea, foarte frumoase.

Echilibrarea centrelor energetice iti permite in primul rand sa obtii armonie, sa iti gasesti echilibrul si sa intervii asupra anumitor aspecte ale vietii tale in care simtiti ca este nevoie sa aduci armonie. Cu toate acestea, o bratara nu este suficienta pentru a imbunatati viata cuiva sau chiar pentru a echilibra chakrele. Dar iti poate oferi un pic de sprijin in a incepe schimbarile majore din viata ta.

Chakrele pot fi armonioase, blocate sau hiperactive. Cand sunt in armonie inseamna ca energia curge liber, iar in cazul blocajului aceasta curge incet si hiperactivitatea se afla la cote maxime. Cauzele pot fi diferite, asa cum am specificat mai sus. Tehnicile de reechilibrare a acestora exista si variaza de la cristaloterapie la yoga, de la cromoterapie la Reiki.

Fiecare din cele sapte chakre este conectata la mai multe pietre si, lucrand la ea, este posibila rezolvarea problemei energetice care o afecteaza. Cele sapte chakre principale sunt:

-Muladhara: centrul radacinii, este pozitionat la baza coloanei vertebrale. Aceasta guverneaza instinctul, spiritul de supravietuire, relatia cu familia si cu banii. Principalele pietre asociate sunt cele rosii si negre.

-Svadhisthana: centrul sacral, este situat sub buric. Este asociata cu emotiile si sexualitatea. Pietrele asociate sunt cele portocalii.
-Manipura: este plexul solar si este situata sub stern. Este asociata cu vointa si ego-ul. Pietrele asociate sunt cele galbene.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

-Anahata: este chakra inimii si este localizata la nivelul inimii. Este asociata cu toate sentimentele, inclusiv cu dragostea. Pietrele conectate sunt cele verzi si roz.

-Visuddha: este chakra gatului si este localizata la nivelul gatului. Guverneaza comunicarea. Pietrele asociate sunt albastre si bleu.

-Ajna: este a treia chakra a ochilor si este situata intre sprancene. Acesta guverneaza intuitia si abilitatile extrasenzoriale. Pietrele asociate sunt cele purpurii.

-Sahasrara: este chakra cu o mie de petale si este amplasata pe fontanela (crestetul capului). Ea guverneaza intreaga sfera spirituala. Pietrele asociate sunt numai cele albe, transparente si violet deschis.

La e-crystals.com exista mai multe modele de bratari pentru sapte chakre. Acestea poarta, fiecare, denumirea uneia dintre chakre. De exemplu, Mulandhra este bratara care contine urmatoarele cristale: onix negru, turmalina neagra, granat, cuart fumuriu, hematit, jasp rosu. Bratara Vishuddha contine urmatoarele cristale: sodalit, kianit, angelit, acvamarin, amazonit, labradorit. Pentru a alege bratara care te caracterizeaza cel mai bine, intra pe site-ul e-crystals.com

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies