De ce să pui sare în şampon? Răspunsul te va șoca!

De ce să pui sare în şampon? Răspunsul te va șoca!
De ce să pui sare în şampon? Răspunsul te va șoca!

De ce să pui sare în şampon? Răspunsul te va șoca! E rezolvarea unei probleme cu care se confruntă toată lumea!

Una dintre cele mai mari probleme ale părului o constituie mătreaţa, care este extrem de enervantă, mai ales atunci când este îmsoţită de mâncărime. Ce putem face pentru a scăpa de problema enervantă? Vă propunem cea mai ieftină și totodată cea mai bună soluție: puneți sare în șampon! 

Citeste si: Cum arată Sophia Loren la 85 de ani! Este ziua ei!

Citeste si: Tania Budi are 51 de ani şi un ten perfect! Vezi care este secretul vedetei! În sfârşit a mărturisit ce tratamente face! "Fața curată și hidratată" EXCLUSIV!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Utilizarea sării pentru păr are efecte incredibile asupra acestuia. Iar dacă vă confruntați cu un păr uleios, este extraordinară! În acest caz, puneți două-trei linguri cu sare în șamponul pe care îl folosiți și spălați părul. Veți vedea rezultate încă de la prima spălare.

Mai mult decât atât, sarea ajută și la creșterea părului. După ce vă spălați podoaba capilară, masați scalpul cu sare de mare timp de zece minute, apoi clătiți.

Repetați procedeul de două ori pe săptămână timp de trei luni. Pentru a scăpa de mătreață, împărțiți părul în secțiuni, apoi presărați sare pe scalp.

Masați cinci-zece minute și clătiți. Pentru efect maxim, specialiștii recomandă să alegeți sare de mare pentru că hrănește scalpul în profunzime sau are de masă iodată.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies