De ce se ceartă, de fapt, Zanni și Elena Marin la Survivor România?!

elena marin zanni scandal
Scandalul dintre Zanni și Elena Marin nu s-a terminat

Conflictul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România nu s-a sfârșit. Se pare că cei doi au multe de împărțit, însă care este motivul real al disputelor?

Oricând Elena Marin are o pasă mai proastă și nu reușește să fie atât de bună pe traseu sau la jocuri, Zanni continuă să o taxeze pe frumoasa dansatoare. Care este motivul real al certurilor dintre cei doi?

De ce se ceartă, de fapt, Zanni și Elena Marin la Survivor România

Atunci când a văzut că cearta nu se oprește, logodnicul Elenei Marin a fost de părere că Zanni are ceva personal cu Elena Marin la Survivor România.

„Este un moment mai greu pentru ea, mai ales că a apărut și acea accidentare minoră. Totuși, pe plan sportiv, cred că ar trebui să se laude mai mult. Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte! Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă,  în ultimele săptămâni.

Citeste si: Cătălin Botezatu suferă din dragoste: "Traversez o perioadă destul de delicată"

zanni survivor
Zanni continuă să o atace pe Elena Marin la Survivor România[Sursa foto: Instagram Zanni]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum. Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei.

Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă”, a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Citeste si: Daniela Iliescu, reacție după ce Culiță Sterp a fost căutat de poliție la Survivor România: ”Cu fiecare zi..."

Logodnicul Elenei Marin nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj lui Zanni, cel care o atacă întotdeauna pe Faimoasă.

"Poți spune despre Elena că e cea mai slabă, doar dacă ai ceva cu ea, evident. Culmea, antipatia lui se răsfrânge și asupra persoanelor apropiate Elenei, pe care le-a denigrat constant, Amna, Andreea Antonescu, Cătălin Moroșanu, Jador.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

zanni concurent survivor romania
Zanni rămâne unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Zanni]

Îmi amintesc ce spunea Zanni despre Andreea Antonescu, că e un om mișto, că social e foarte ok. Brusc, și-a schimbat părerea și a jignit-o public, cu ușurință. Eu o cunosc bine pe Elena. Nu, nu se victimizează, dar crede că dacă joacă corect, așa ar trebui să o facă toți, lucru care, evident, nu se întâmplă. O înțeleg perfect, știu cât îi este de greu acolo, mai ales că luptă de trei luni și jumătate pentru visul ei de la Survivor.

Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar ”dedicat”, așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face", a declarat logodnicul Elenei Marin.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Matthew Morrison și soția Renee vor deveni părinți pentru a doua oară!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies