De ce sunt mai puține flori la moartea Reginei Elisabeta a II-a, față de moartea Prințesei Diana

De ce sunt mai puține flori la moartea Reginei Elisabeta a II-a, față de moartea Prințesei Diana
De ce sunt mai puține flori la moartea Reginei Elisabeta a II-a, față de moartea Prințesei Diana

De câteva zile, Marea Britanie este în doliu, după ce Regina Elisabeta a II-a, s-a stins din viață. Încă de joi, tot mai mulți oameni vin la palatul Buckingham, la Castelul Windsor și în alte locații, pentru a îi aduce un omagiu, celui mai important personaj feminin al zilelor noastre. Mii de buchete de flori au fost lăsate în diverse locații ale Casei Regale.

Cu toate acestea, se observă faptul că la moartea Prințesei Diana, au fost considerabil mai multe flori, față de evenimentul din prezent.

Omagiu adus pentru Regina Elisabeta a II-a

regina elisabeta moarte
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: Shutterstock]

Încă de joi, din ziua în care s-a anunțat decesul Reginei Marii Britanii, oamenii s-au strâns la Palatul Buckingham, acolo unde au adus flori și au aprins lumânări, dar au așezat și imagini cu Regina.

De asemenea, și intrarea de la Castelul Windsor a fost acaparată de mulțimea de flori, lăsând foarte puțin spațiu de mers. Cu toate acestea, este evident faptul că în anul 1997, la momentul morții Prințesei Diana, au fost mult mai multe buchete de flori.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Motivul pentru care au fost mai multe flori la moartea Prințesei Diana

Peste 60 milioane de buchete de flori la moartea Prințesei Diana

În urmă cu 25 de ani, moartea Prințesei Diana a șocat o lume întreagă și i-a întristat pe toți cei care o admirau. Evenimentul a avut o amploare uriașă, iar înmormântarea a fost transmisă live, fiind urmărită de peste 2,5 miliarde de persoane. Lady Di a fost cea mai iubită persoană din Familia Regală, fiind numită Prințesa Inimilor.

La momentul acela, s-au strâns între 10 și 15 tone de buchete, mai exact 60 de milioane de flori. Acestea au fost lăsate timp de 12 zile, iar de aceea, s-a strâns un număr imens de flori.

De această dată, lucrurile stau diferit, iar oficialii de la Palatul Buckingham au explicat cum stă situația. După ce locul a fost umplut cu flori, a fost amplasat un anunț, în care este menționat faptul că, după 12 ore, florile vor fi mutate în Green Park.

Astfel, acesta este motivul pentru care în prezent, la moartea Reginei Elisabeta a II-a, nu mai vedem tone de flori în același loc, precum s-a întâmplat în cazul Prințesei Diana.

Oficialii din Marea Britanie au pus la dispoziție mai multe locații memoriale, în mai multe zone din Regatul Unit și din Scoția. Așadar, toți cei care vor să îi aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a, o pot face în: Londra, Windsor, Sandringham, Belfast, Edinburgh, Balmoral șă Cardiff.

palatul buckingham moarte
De ce sunt mai puține flori la moartea Reginei, față de moartea Prințesei Diana[Sursa foto: Shutterstock]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mona și Cristian Jitaru s-au căsătorit civil. Ce s-a întâmplat la eveniment

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies