De ce te arde limba dupa ce mananci ananas?

De ce te arde limba dupa ce mananci ananas?
De ce te arde limba dupa ce mananci ananas?

Poate ai constant si tu aceasta senzatie atunci cand alegi ananasul proaspat. Vrei sa stii de ce te arde limba cand mananci ananas? Descopera o explicatie oferita de specialisti.

Dulceata si aroma ananasului crud sunt greu de egalat, insa poate ai constant ca uneori acesta arde limba sau inteapa limba, senzatie care este cel putin ciudata. Daca te-ai intrebat vreodata din ce motiv se intampla acest lucru, afla ca bromelina, o substanta importanta din ananas, este motivul pentru care te arde limba cand mananci ananas crud.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Uite asa se face dulceata de castane. Iata ce trebuie sa pui pentru gust

Bromelina, substanta

principala din ananas este o enzima deosebit de utila pentru digestie, ananasul fiind printre putinele fructe recomandate de nutritionisti spre a fi consumate imediat dupa o masa copioasa. Efectul va fi unul spectaculos, deoarece bromelina favorizeaza digestia proteinelor, accelereaza metabolismul si favorizeaza arderea grasimilor. Insa, tot aceeasi enzima este vinovata de faptul ca te arde limba sau te inteapa cand consumi ananans crud.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies