De ce te iubește doar pe tine în funcție de zodie. Află de ce ești importantă pentru el

De ce te iubeste doar pe tine in functie de zodie
De ce te iubeste doar pe tine in functie de zodie

Fiecare persoană în parte își exprimă dragostea și afecțiunea într-un mod diferit. Statistic, bărbații sunt mai puțin afectuoși în comparație cu femeile, însă acest lucru nu înseamnă că iubesc mai puțin sau că și-au pierdut interesul. Descoperă, în acest articol, de ce te iubește doar pe tine în funcție de zodie.

Deși nu foarte multe persoane cred acest lucru, semnul zodiacal este destul de important în viețile noastre. Pe lângă contextul social sau anturaj, și acesta ne influențează des deciziile pe care le luăm, dar și modul în care ne comportăm cu persoanele din jurul nostru.

Citeste si: Ce zodii din horoscop sunt cele mai bune la pat. „A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie."

De ce te iubeste doar pe tine in functie de zodie
De ce te iubeste doar pe tine in functie de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Dacă te afli la început de relație și încă ai întrebări în ceea ce îl privește pe iubitul tău, ai ajuns exact unde trebuia. Fiecare semn zodiacal iubește diferit, unii sunt mai atenți și comunicativi, în timp ce alții abia scot două cuvinte și se tem încontinuu că ar putea face ceva rău. Află de ce te iubește doar pe tine în funcție de zodie și cum își exprimă bărbații dragostea fiind influențați de astre.

Citeste si: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

De ce te iubeste doar pe tine in functie de zodie
De ce te iubeste doar pe tine in functie de zodie[Sursa foto: PixaBay]

De ce te iubește doar pe tine în funcție de zodie

Berbec

Îți vei da seama că un nativ Berbec te iubește cu adevărat când va face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de tine.

Acesta își dorește să te aibă aproape și să facă toate activitățile cu tine, deci cu siguranță este exclusă varianta să mai aibă pe cineva în viața lui. Pe măsură ce relația voastră evoluează, iar el este din ce în ce mai apropiat, vei ști sigur că nu vrea să te piardă și că este implicat 100%.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Taur

Bărbatul Taur te iubește doar pe tine atunci când îți împărtășește absolut totul, de la trecutul lui și până la planurile de viitor pe care le are. Îți vei da seama imediat că în viața lui nu mai există altcineva în afară de tine atunci când își va deschide sufletul în fața ta și va da frâu liber emoțiilor și sentimentelor. Este foarte interesat și vrea să cunoască cât mai multe detalii din viața ta, în special ce te face fericită cu adevărat.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este adeptul senzațiilor tari, dar atunci când iubește cu adevărat va face împreună cu persoana respectivă totul. Te va atrage în aventuri fascinante, de care să vă bucurați amândoi, și va fi dispus să își petreacă tot timpul doar cu tine. Dacă ți-a dat aceste semnale până acum, cu siguranță ești singura femeie din viața lui și nu vrea să te piardă.

Rac

Pentru bărbatul Rac este foarte importantă familia, deci dacă te iubește cu adevărat își va face planuri de viitor cu tine. Vorbește despre o locuință nouă, despre familie și vrea să știe cât mai multe detalii în ceea ce privește conexiunea pe care o ai cu rudele tale. Testul suprem pentru nativul acestei zodii este să-i ceri să te prezinte părinților săi și să le spună despre planurile de viitor pe care le aveți împreună.

Dacă nu te-a refuzat și a fost deschis propunerii tale este mai mult decât suficient să îți dai seama că ești singura femeie din viața lui și că te iubește doar pe tine.

Leu

Nativul acestei zodii îți va spune clar și direct că te iubește doar pe tine, deci nu vei avea nevoie de foarte multe lucruri pentru a-ți da seama ce intenții are. Fiind o persoană extrovertită și directă, bărbatul Leu nu va pregăti un moment special pentru a-și mărturisi sentimentele pe care le are față de tine, deci nu te mira dacă îți spune că te iubește sau că vrea să te aibă alături toată viață în timp ce vă aflați la cumpărături sau când faceți curat prin casă.

Fecioară

Pentru că nu este niciodată sigur pe el și trăiește cu teama că ar putea fi oricând înșelat, bărbatul Fecioară își va supune partenera unor teste. Dacă ești atentă, vei vedea că la un moment dat se va pune într-o lumină proastă și va încerca să se autosaboteaze pentru a vedea dacă mai rămâi alături de el și după. Atunci îți vei da seama că te iubește doar pe tine și că prezenta ta în viața lui este de neînlocuit.

Balanță

Bărbatul Balanță este poate cel mai afectuos din tot zodiacul. Atunci când iubește cu adevărat, acesta își va prezenta iubita tuturor apropiaților, se va mândri cu ea și o va duce în locurile lui preferate. Mai mult decât atât, acesta nu va sta niciodată prea departe de tine, mai ales la începutul relației. Te va căuta foarte des, îți va face diferite invitații și cadouri, semn că ești extrem de importantă pentru el. Dacă a făcut deja aceste lucruri, cu siguranță te iubește doar pe tine!

Scorpion

Bărbatul Scorpion iubește cu adevărat atunci când nu își controlează partenera, nu este gelos și are toate încrederea în ea. Are sentimente puternice pentru tine dacă nu îți cere socoteală atunci când alegi să faci pe cont propriu anumite lucruri. În cazul acestui nativ, testul dragostei este să-i arăți că ai propria viață și să-i ceri să fie de acord cu independența ta. Numai iubirea adevărată îl va face să rămână alături de tine și să accepte o cerință care este împotriva convingerilor sale.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce îl enervează pe bărbatul RAC. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

De ce te iubeste doar pe tine in functie de zodie
De ce te iubeste doar pe tine in functie de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Bărbatul Săgetător iubește cu adevărat o femeie atunci când este dispus să renunțe la absolut orice pentru ea. Nu este un secret faptul că nativul acestei zodii are o nevoie de libertate mai mare decât oricine, deci testul dragostei pentru el este foarte simplu. Cere-i să renunțe la o călătorie sau la o inițiativă pe care o gândise de multă vreme în favoarea unui lucru care îți place ție. Dacă a făcut acest lucru fără să stea prea mult pe gânduri, cu siguranță te iubește doar pe tine și ești singura femeie din viața lui.

Capricorn

Bărbatul Capricorn te iubește cu adevărat atunci când vorbește deschis despre emoțiile, trăirile și sentimentele pe care le are. Caracterul Capricornului este foarte puternic, iar dacă a decis să se schimbe pentru tine sau a făcut acest lucru de-a lungul relației, este mai mult decât evident că te iubește foarte mult. Capricornul nu poate să mintă, deci va spune care sunt sentimentele lui și te va lăsa să decizi singură dacă vrei să fii în continuare cu el.

Vărsător

Bărbatul Vărsător nu va face niciodată un compromis pentru persoanele pe care nu le iubește cu adevărat, deci dacă a decis să se schimbe pentru a te face fericită este deja dovada supremă de iubire. Pentru o relație sănătoasă, Vărsătorul face un adevărat demers de dezvoltare personală, pentru că numai așa poate renunța la anumite lucruri importante pentru el, fără să aibă sentimentul că este limitat.

Pești

Bărbatul Pești este foarte romantic, deci atunci când iubește o femeie va face tot posibilul să o surprindă cu gesturi extravagante, cadouri și poezii. În foarte multe cazuri, nativul Pești este un artist înnăscut, iar atunci când este îndrăgostit, persoana iubită devine muza și inspirația sa.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum seduci un bărbat Berbec. Respectă regulile de bază pentru a-l cuceri imediat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies