De ce tot Bayern Munchen va câștiga titlul în Bundesliga și în acest sezon

De ce tot Bayern Munchen va câștiga titlul în Bundesliga și în acest sezon
De ce tot Bayern Munchen va câștiga titlul în Bundesliga și în acest sezon

Bayern Munchen este o echipă puternică și de succes în Bundesliga, care a câștigat de nenumărate ori campionatul german și care are o șansă bună să câștige din nou în acest sezon.

Există mai multe motive pentru care Bayern Munchen poate să aibă succes în acest sezon de Bundesliga.

Echipe precum Union Berlin sau Freiburg au surprins pe multă lume, însă la finalul zilei tot bavarezii au ajuns pe primul loc și asta îți spune tot ce trebuie să știi despre campionatul german. Minunea nu avea cum să dureze, formații așa mici precum Union sau Freiburg nu aveau cum să concureze cu o mașinărie de fotbal așa cum este Bayern. Dacă ești pasionat de pariuri sportive, ar trebui să știi că nu ar trebui să fii impresionat de această primă parte de sezon destul de surprinzătoare din campionatul german. Nu degeaba bavarezii domină de 10 ani campionatul german și asta nu pare să se schimbe prea curând.

Citește în continuare ca să înțelegi de ce Bayern rămâne, totuși, marea favorită chiar și în acest sezon destul de diferit.

Care sunt argumentele lui Bayern Munchen pentru cucerirea titlului?

În primul rând, Bayern Munchen are o echipă puternică și talentată, cu jucători de top care au câștigat deja numeroase trofee în carierele lor. Printre acestea se numără Manuel Neuer, un portar de excepție, și Sadio Mane, care este unul dintre cei mai buni marcatori din lume. Echipa are, de asemenea, un număr de jucători tineri talentați care pot contribui la rezultatele echipei. Doar dacă ne gândim la Jamal Musiala chiar la proaspăt sositul de De Ligt și este suficient să ne dăm seama de cantitatea de talent din acest lot. Plecarea lui Lewandowski și-a făcut simțită prezența în prima parte a sezonului, dar echipa pare să se fi obișnuit deja cu absența sa iar Sadio Mane joacă din ce în ce mai bine.

În al doilea rând, Bayern Munchen are un antrenor de top în persoana lui Julian Nagelsmann, care a reușit să ducă echipa la o serie impresionantă de victorii. Se vede că este unul dintre cei mai căutați manageri din lume. Nagelsmann are o înțelegere profundă a jocului de fotbal și poate să găsească modalități de a profita de slăbiciunile adversarilor săi. El poate să își coordoneze echipa de manieră eficientă și poate să își asume riscuri când este necesar.

În al treilea rând, Bayern Munchen are o forță extraordinară și este capabil ca club să domine orice echipă cu care joacă.  Echipa bavareză va domina orice meci în care joacă pentru că acesta este stilul clasic al clubului, iar Nagelsmann nu a deviat de la asta și nici nu are de gând prea curând.

În cele din urmă, Bayern Munchen beneficiază de o susținere remarcabilă din partea suporterilor dar și de pedigree-ul unui club imens, care are o istorie impresionantă în spate. Acest lucru poate să fie chiar decisiv într-o competiție în care toate detaliile sunt importante.

sursa foto: unsplash.com



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies