De ce trebuie sa bei ceai de ghimbir in fiecare zi

De ce trebuie sa bei ceai de ghimbir in fiecare zi
De ce trebuie sa bei ceai de ghimbir in fiecare zi

Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi, insa o poti inlocui cu succes cu cea. O alternativa buna este ceaiul de ghimbir.

Ceaiul de ghimbir ajuta digesta, imbunateste absorbtia nutrientilor esentiale, previne problemele digestive, diareea, crampele, ametelile si voma.

Intareste imunitatea, avand proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice. Previne stresul oxidativ, inflamatia si moartea celulara la nivelul creierului.

Numeroase studii au aratat ca ghimbirul lupta cu cancerul, prevenind supravietuirea si cresterea celulelor canceroase. Imbunatateste circulatia, scade tensiunea ridicata si previne atacurile de cord.

Cum prepari ceaiul

Ingrediente

6 felii de ghimbir
miere
1 cana de apa
Ibric ceramic

Fierbe apa in ibric, adauga ghimbirul si da focul mai incet. Lasa 15 minute la fiert si indeparteaza ibricul de pe foc. Cand se raceste, adauga miere dupa gust.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Compresele astea cu ghimbir vindeca tot organismul - Cum se fac

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies