Fiecare persoana trebuie sa consume un curcubeu de fructe si legume in fiecare zi.
Experienta personala si recunoasterea dificultatii de a respecta portia zilnica recomandata de fructe si legume, precum si beneficiile nutritive ale unei diete bazate pe vegetale, a determinat-o pe Amra Makarevic, o antreprenoare de origine bosniaca, sa lanseze in 2015, in Bucuresti, Cold Pressed Juicery, o afacere care produce sucuri naturale realizate din fructe si legume presate la rece si nimic in plus.
„Am descoperit beneficiile sucurilor naturale presate la rece, cand locuiam in Australia si cautam o solutie pentru oboseala, indigestia si fluctuatia de greutate pe care le experimentam din cauza programului
foarte incarcat. Pentru ca in cazul meu, sucurile 100% raw au avut efecte spectaculoase asupra sanatatii, am decis sa impartasesc aceste beneficii cu cat mai multe persoane.”, a declarat Amra Makarevic.
Sucurile sunt, 100% raw, naturale si nepasteurizate, ceea ce face ca termenul de valabilitate al sucurilor sa fie de 3-4 zile. Pentru obtinerea sucurilor, este folosita o presa hidraulica de ultima generatie care aplica o presiune foarte mare legumelor si fructelor maruntite in prealabil, pentru a extrage, cu oxidare minima si fara caldura, sucuri naturale, delicioase in forma lor pura, bogate in vitamine, minerale
si enzime.
Experienta personala si recunoasterea dificultatii de a respecta portia zilnica recomandata de fructe si legume, precum si beneficiile nutritive ale unei diete bazate pe vegetale, a determinat-o pe Amra Makarevic, o antreprenoare de origine bosniaca, sa lanseze in 2015, in Bucuresti, Cold Pressed Juicery, o afacere care produce sucuri naturale realizate din fructe si legume presate la rece si nimic in plus.
„Am descoperit beneficiile sucurilor naturale presate la rece, cand locuiam in Australia si cautam o solutie pentru oboseala, indigestia si fluctuatia de greutate pe care le experimentam din cauza programului foarte incarcat.
Pentru ca in cazul meu, sucurile 100% raw au avut efecte spectaculoase asupra sanatatii, am decis sa impartasesc aceste beneficii cu cat mai multe persoane.”, a declarat Amra Makarevic.
Sucurile sunt, 100% raw, naturale si nepasteurizate, ceea ce face ca termenul de valabilitate al sucurilor sa fie de 3-4 zile. Pentru obtinerea sucurilor, este folosita o presa hidraulica de ultima generatie care aplica o presiune foarte mare legumelor si fructelor maruntite in prealabil, pentru a extrage, cu oxidare minima si fara caldura, sucuri naturale, delicioase in forma lor pura, bogate in vitamine, minerale si enzime.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro