De ce trebuie să curețe femeile tigăile cu ketchup. Trucul util cu efect nebănuit!

De ce trebuie să curețe femeile tigăile cu ketchup. Trucul util cu efect nebănuit!
De ce trebuie să curețe femeile tigăile cu ketchup. Trucul util cu efect nebănuit!

Află din rândurile următoare cum poți curăța tigăile cu ketchup. Descoperă trucul util cu rezultate imediate!

Tigăile și oalele sunt unele dintre cele mai utilizate instrumente din bucătăria oricărei gospodine, iar odată cu trecere timpului, acestea își pierd din strălucire. Mai mult decât atât, petele de grăsime, ulei și mâncare arsă nu se dau bătute cu una cu doua, astfel încât curățarea lor poate constitui o adevărată bătaie de cap.

În magazine există o mulțime de soluții care promit să-ți lase tigăile lună și bec fără prea mult efort.

Din păcate, acestea conțin substanțe chimice și sunt destul de costisitoare. Din păcate, există un ingredient pe care cu siguranță fiecare dintre noi îl are în casă și care poate avea rezultate uluitoare împotriva mâncării arse și a grăsimii.

Cum poți curăța tigăile cu ajutorul ketchup-ului

Citește și: De ce trebuie femeile să amestece sare cu detergent de vase. Trucul util care te scapă de o mulțime de probleme!

De ce trebuie să curețe femeile tigăile cu ketchup. Trucul util cu efect nebănuit!
De ce trebuie să curețe femeile tigăile cu ketchup. Trucul util cu efect nebănuit![Sursa foto: freepik]

Ketchup-ul este unul dintre cele mai îndrăgite sosuri, care merge de minune cu cartofii prăjiți sau cu pizza. Cu toate acestea, puțină lume s-ar fi gândit că pe lângă utilitatea sa în domeniul gastronomic, poate fi de folos și în procesul de curățare al tigăilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai exact, aproape toate rețetele de ketchup conțin oțet, iar acidul acetic din acesta funcționează ca un agent de curățare blând pentru a îndepărta diferite tipuri de murdărie. Chiar și roșiile conțin un pic de acid citric, ca lămâile, care ajută la curățare, notează Impact.

De aceea, dacă vrei să încerci acest truc de curățenie, tot ce trebuie să faci este să aplici un strat de ketchup pe suprafața obiectului de bucătărie pe care vrei să îl cureți și lasă-l să acționeze timp de cel puțin 30 de minute.

Freacă apoi cu o cârpă moale și clătește bine. Dacă pata este prea puternică, presară un strat gros de sare peste ketchup înainte de a începe să lustruiești, pentru un efect garantat.

Ce poți să cureți cu ajutorul ketchup-ului

Citește și: Cum scapi de arsura de pe tigăi? Trucul gospodinelor iscusite

De ce trebuie să curețe femeile tigăile cu ketchup. Trucul util cu efect nebănuit!

Ketchup-ul poate fi folosit nu doar pentru curățarea tigăilor și oalelor, ci și pentru a curăța suprafețele metalice ale aparatelor electrocasnice sau numai ustensilele.

Mai mult decât atât, ketchup-ul poate fi folosit și în cazul seturilor de tacâmuri de argint. Trebuie doar să torni sos peste ele și să le ștergi bine cu o periuță de dinți, după care să le clătești.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

De ce trebuie să pună femeile frunze de dafin în apa cu care spală podeaua. Trucul neștiut cu efect surprinzător!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies