De ce trebuie sa iti cumperi pantofi cu un numar mai mare! Trucul pe care nu il stia nimeni!

De ce trebuie sa iti cumperi pantofi cu un numar mai mare! Trucul pe care nu il stia nimeni!
De ce trebuie sa iti cumperi pantofi cu un numar mai mare! Trucul pe care nu il stia nimeni!

Atunci cand mergi la shopping, alegi pantofi care iti vin fix pe picior, fara sa te gandesti ca ti-ar putea afecta piciorul.

Cu toate acestea, pantofii care iti vin fix pe picior pot duce la bataturi si chiar la modificarea oselor. De aceea, este recomandat sa iti alegi pantofi cu un numar mai mare.

Cu siguranta ai si tu un picior mai mic si unul mai mare, asa ca ar trebui sa iti iei incaltaminte care sa se potrvieasca perfect cu piciorul mai mare.

Pantofii stamti iti fac probleme la incheieturi, laba piciorului si lapte, ducand la inflamatii serioase, scrie DivaHair.ro.

Pentru picioare fara bataturi si dureri, alege pantofi cu un numar mai mare, exact asa cum fac vedetele. Degetul mare de la mana trebuie sa incapa atat in varful pantofului, cat si in spatele sau.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Trendurile anului 2017 in fashion! Iata ce se poarta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies