De ce trebuie să pui spumă de ras pe parbrizul mașinii. Trucul șoferilor iscusiți!

De ce trebuie să pui spumă de ras pe parbrizul mașinii. Trucul șoferilor iscusiți!
De ce trebuie să pui spumă de ras pe parbrizul mașinii. Trucul șoferilor iscusiți!

Află din rândurile următoare care este efectul spumei de ras pusă pe parbrizul mașinii.

Aburirea parbrizului este una dintre cele mai neplăcute probleme pe care le întâmpină șoferii în trafic. Din păcate, acest fenomen este unul complet normal și se produce de obicei din cauza diferențelor de temperatură, mai ales în zilele ploioase sau friguroase.

În primul rând, pentru a avea o vizibilitate foarte bună la volan este important ca parbrizul să fie foarte curat, iar pentru acest lucru puteți apela cu încredere la soluții speciale care au ca efect prevenirea efectului de aburire al acestuia.

Cu toate acestea, există și un truc mult mai ieftin și foarte eficient. Descoperă în rândurile următoare despre ce este vorba.

De ce trebuie să pui spumă de ras pe parbrizul mașinii

Citește și: De ce trebuie femeile să pună o pungă de plastic pe mătură sau pe mop. Trucul util care te scapă de o mare problemă!

De ce trebuie să pui spumă de ras pe parbrizul mașinii. Trucul șoferilor iscusiți!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Spuma de ras este o soluție des folosită în cazul bărbaților. Aceasta este folosită cu scop estetic, însă, puțini sunt cei care știu că soluția respectivă poate fi folosită și pentru a preveni aburirea parbrizului.

Potrivit impact.ro, tot ce trebuie să faci este să torni puțină spumă pe o cârpă curată și să cureți foarte bine parbrizul cu aceasta.

Ulterior, vei observa cum umezeala va dispărea și spuma de ras va forma un fel de strat protector care împiedică aburii să-și faci simțită apariția.

Trucul util care previne aburirea parbrizului

Citește și: Cum pot femeile să își lărgească blugii dacă aceștia au intrat la apă. Trucul util care te ajută să-i porți din nou!

De ce trebuie să pui spumă de ras pe parbrizul mașinii. Trucul șoferilor iscusiți!

Pe piață există soluții speciale anti-aburire, care pot preveni apariția aburilor pe parbrizul mașinii. De obicei, acestea sunt destul de toxice sau costisitoare, iar dacă trucul cu spuma de ras nu te-a convins, ei bine, ar trebui să îl încerci pe cel cu șampon pentru copii. Tot ce trebuie să faci este să tunați puțin șampon pe o cârpă curată și să frecați cu atenție întreaga suprafață a parbrizului.

Dacă folosești această metodă trebuie să ai grijă să eviți contactul cu apa, pentru a nu se forma reflexe deranjante pentru șofer.

O altă modalitate prin care poți să previi aburirea parbrizului este soluția formată din 60% apă și 40% ziar. Pulverizați cu ajutorul unui recipient special și ștergeți folosind un ziar.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

De ce trebuie să pună femeile o ceapă în colțul băii. Trucul util care te scapă de o problemă des întâlnită!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies