De ce trebuie să pună femeile sub pernă două frunze de dafin

De ce trebuie să pună femeile sub pernă două frunze de dafin
De ce trebuie să pună femeile sub pernă două frunze de dafin

Află din rândurile următoare de ce trebuie să pui noaptea sub pernă frunze de dafin!

Calitatea somnului este extrem de importantă atât pentru sănătatea fizică a organismului, cât și pentru cea emoțională și mentală. Astfel, atunci când ai un somn agitat și nu te poți odihni corespunzător pe parcursul nopții, a doua zi cu siguranță că organismul tău se va resimți. De aceea, este foarte important să încerci pe cât posibil să te pui în pat la ore adecvate și să eviți activitățile care ți-ar putea perturba calitatea somnului.

De asemenea, există unele trucuri la care poți să apelezi pentru a avea parte de un somn lin și odihnitor.

Trucul util pentru un somn lin și odihnitor

Citește și: Cum poți scăpa de praful din locuință? Amestecă aceste trei ingrediente!

Ce trebuie să pună femeile sub pernă pentru a avea un somn lin și odihnitor
Ce trebuie să pună femeile sub pernă pentru a avea un somn lin și odihnitor[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Se sune că dacă pui foi de dafin sub pernă înainte de a merge la culcare, atunci vei avea parte de un somn lin și odihnitor. Frunzele de dafin constituie un condiment care cu siguranță se găsește în orice gospodărie. Pe lângă utilitatea lor din punct de vedere culinar, frunzele de dafin sunt cunoscute și pentru proprietățile sale pe care le au asupra sănătății, fiind un aliat de nădejde în vederea ameliorării problemelor digestive.

De asemenea, mirosul pe care frunzele de dafin îl elimină pe parcursul nopții contribuie la asigurarea unui somn odihnitor și liniștit pe întreg parcursul nopții. De aceea, este recomandat ca seara, înainte de culcare, să pui două bucăți de frunze de dafin sub pernă și să le lași acolo. Specialiștii în domeniu afirmă faptul că mirosul care provine de la frunzele de dafin reduce nivele de stres și anxietatea, acestea fiind principalele cauze care duc la un somn agitat.

De ce este bine să pui frunze de dafin sub pernă

Citește și: Ce trebuie să adaugi în mașina de spălat atunci când speli lenjeria de pat. Trucul care te va ajuta să ai o lenjerie de pat dezinfectată

De ce este bine să pui frunze de dafin sub pernă
De ce este bine să pui frunze de dafin sub pernă[Sursa foto: freepik]

Potrivit unor tradiții populare, frunzele de dafin puse sub pernă au rolul de a preveni apariția coșmarurilor pe întreg parcursul nopții.

Mai mult decât atât, din punct de vedere medical, aceste ingrediente pot ajuta la ameliorarea afecțiunilor respiratorii, curățând căile respiratorii și vindecând astfel congestia nazală. De aceea, se recomandă persoanelor care au astfel de proleme cu respirația pe parcursul nopții.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Care este secretul perfect pentru plantele tale. De ce este benefic pentru femei să le ude cu apa în care s-au fiert cartofii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies