Nicoleta Voica a pregătit pentru urmăritori o garnitură care poate fi servită la toate felurile de friptură preparate.
Nicoleta Voica prezintă pe rețelele de socializare numeroase rețete care pot fi pregătite foarte ușor de urmăritorii săi.
“O mâncare care se prepară ușor și pe care o puteți pregăti la orice friptură.” Rețeta de garnitură pentru friptură a Nicoletei Voica
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme! Cum a reușit această performanță: „Pot să spun că am exclus...”
Nicoleta Voica este una dintre cele mai îndrăgite și iubite artiste de muzică populară din țară, iar atunci când nu este pe scenă pentru a încânta auzul publicului, artista se află în bucătărie și împarte cu urmăritorii din mediul online tot felul de
Ingrediente:
- Ceapă
- Ardei
- Sare
- Piper
- Cartofi fierți
- Pătrunjel
- Rucola
“Bucătărim împreună. De data asta vă propun o garnitură. O mâncare care se prepară ușor și pe care o puteți pregăti la orice friptură, o friptură de vițel, de vită, de porc, de pui, cârnați prăjiți, cu o salată de crudități, cu ce doriți. Mi se pare foarte ușor de făcut. Am pregătit aici și ingredientele. Mi-am pus o tigaie cu ulei vegetal, să aibă un gust mai fin. Apoi voi pune la călit o ceapă, după ce este călită foarte puțin, voi pune un ardei roșu, nu prea mare, nici prea mic.”, a povestit Nicoleta Voica.
Cum pune Nicoleta Voica cartofii în garnitura pe care o prepară
Nicoleta Voica a vorbit despre cum pregătește cartofii pentru garnitură și cum ornează totul pe deasupra cu un strop de verdeață pentru mai multă culoare în farfurie. Acest tip de garnitură este perfect pentru toate felurile de friptură, iar atunci când doriți să ieșiți din rutina zilnică a mâncărurilor preparate, câteva ingrediente sunt perfecte pentru un gust delicios, de care aveți nevoie. “Când este totul călit, voi pune cartofii pe care i-am pus la fiert înainte în coajă, în apă cu sare, iar pe ei îi voi lăsa întregi. După adaug broccoli, sare, piper după gust, iar când va fi totul gata, voi presăra frunze de pătrunjel. Se știe că pătrunjelul dă un gust foarte bun și are multă vitamina C. Mi-am pregătit niște frunze de rucola pentru decor.”, a mai spus Nicoleta Voica.