„De fiecare dată când lumea îmi spune „doamna Teo” îmi activează asta!” De ce nu îi place lui Teo Trandafir să i se spună „doamna Teo”

„De fiecare dată când lumea îmi spune „doamna Teo” îmi activează asta!” De ce nu îi place lui Teo Trandafir să i se spună „doamna Teo”
„De fiecare dată când lumea îmi spune „doamna Teo” îmi activează asta!” De ce nu îi place lui Teo Trandafir să i se spună „doamna Teo”

Teo Trandafir a vorbit despre cum i se spune adesea, chiar dacă nu preferă acest lucru.

Teo Trandafir, cunoscuta și îndrăgita prezentatiare TV, a vorbit despre un lucru care o deranjează atunci când i se spune într-un anumit fel, dar și ce traume are legate de acest aspect.

„Oamenii cred că glumesc și atâta se poate.” De ce nu preferă Teo Trandafir să i se spună „doamna Teo”

Citește și: „Îmi este frică de vacanțe. Eu nu mă dezbrac. Pe mine nu m-a văzut nimeni în costum de baie.” Teo Trandafir, motivul pentru care se teme de vacanțe și refuză să se afișeze în costum de baie

Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipa la “Follow us!”, show-ul care va începe în curând, la Kanal D2!

Teo Trandafir a povestit, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, de ce anume nu preferă să i se spună „doamna Teo” și ce traume are legate de acest lucru.

Prezentatoarea TV a mai spus și faptul că îi sunt declanșate anumite gânduri atunci când aude asta, deși oamenii au crezut până acum că glumește cu acest aspect.  „Doamna Teo este cea care mă bate. Așa s-a născut „doamna Teo”. Eu sunt bine cu mine, dar vine doamna Teo și spune „ai făcut și tu un ou. Mai cotcodăcești mult pentru oul ăsta? Că mâine mai trebuie să faci unul.
Ești mulțumită așa despre tine, îmi place, dar ia să-ți spun eu ție lucruri despre tine.” Și de fiecare dată când lumea îmi spune „doamna Teo” îmi activează asta. Și nici nu pot s-o opresc, oamenii cred că glumesc și atâta se poate.”,
a povestit Teo Trandafir.

“Eu asta îmi doresc” Ce anume își dorește Teo Trandafir să realizeze în acest an

Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cadrul unui alt interviu, Teo Trandafir a vorbit despre ce planuri are pentru acest an și despre faptul că își dorește mai multă stabilitate și pace, să facă mai multe lucruri simple care i-au părut nesigure până acum. 

“Cel mai bun lucru a fost că am trecut la radio unde lucrez cu un om care îmi este foarte drag, Mihai Hinda. Sunt mândră că am demarat un proiect pentru care mă pregătesc de ceva timp. Regret că mi s-au mărit dioptriile la ochelari.  Îmi doresc stabilitate, calm, vreau să fie pace pentru fiecare dintre noi, nu doar în zonele de conflict. Fiecare să trăiască în felul lui, să facem lucruri care sunt atât de simple și care acum par nesigure.
Eu asta îmi doresc.”
, a mai spus Teo Trandafir.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Multă vreme nu am avut încredere în mine și nu am știut să primesc complimente. Nu are legătură cu niciun complex.” Cum a afectat-o pe Ilinca Vandici copilăria în privința stimei de sine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies