De la 100 de kg, la o silueta de manechin. Cu ce dieta a slabit Majda Aboulumosha

De la 100 de kg, la o silueta de manechin. Cu ce dieta a slabit Majda Aboulumosha
De la 100 de kg, la o silueta de manechin. Cu ce dieta a slabit Majda Aboulumosha

A jucat in cele mai de succes telenovele romanesti, facandu-se remarcata atat prin felul in care si-a interpretat rolurile, cat si prin frumusetea exotica. Intre timp, Majda s-a retras din showbiz si a devenit mamica.

Iata dieta prin care actrita a scapat de surplusul de kilograme. "In primele doua zile se mananca iaurt si salata de legume. Se pot consuma mai multe legume, dar trebuie sa treaca trei ore de la iaurt. Urmeaza patru zile cu salata de legume, fructe si iaurt. Daca vreti sa consumati mai multe sortimente de fructe, atunci nu mai mancati iaurt. Pentru a face trecerea la un alt aliment, trebuie sa mancati iar doua zile iaurt si salata, dupa care patru zile iaurt, salata si carne.

Urmeaza doua zile cu iaurt si salata, dupa care patru zile cu iaurt, salata si fructe. Se pot relua alimentele sau se pot consuma peste si legume.

Am facut aproape zilnic doua ore de miscare, Zumba Dance, Tae Bo, Aerobic, inot, fitness si sauna. Pentru a slabi gasiti-va o motivatie serioasa daca nu aveti. Nu uitati de rabdare, alimentatie corecta, sport si nu va pierdeti zambetul!",
scrie
sanatate.bzi.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Dieta lui Catalin Crisan: "Am slabit 32 de kilograme mancand de 5 ori pe zi"

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies