De la casual la glam. Sore ne invață cum să adoptăm stilul salopetei în orice ocazie

De la casual la glam. Sore ne invață cum să adoptăm stilul salopetei în orice ocazie
De la casual la glam

Află din rândurile de mai jos care sunt ținutele spectaculoase propuse de Sore!

Sore este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe de la noi din țară. Vedeta a vorbit într-un scurt videoclip de pe rețelele de socializare despre ținutele pe care le abordează. Aceasta a format trei ținute cu ajutorul unei salopete de blugi. Află din rândurile de mai jos care sunt combinațiile spectaculoase pe care le-a realizat!

”Prietenele îmi spun că am talent la făcut combinații în materie de ținute.

Deși mă plâng destul de des că nu am haine, m-am gândit să pornesc o serie nouă de video-uri în care iau o ținută simplă și o accesorizez în trei modalități diferite”, a spus ea.

Salopeta

Salopeta cu geacă de piele și adidași

De la casual la glam[Sursa foto: TikTok]

Prima ținută propusă constă într-o cămașă din denim și o pereche de blugi.

În continuare, un element de bază esențial în această combinație este jacheta supradimensionată de piele, deoarece este un articol versatil care ar trebui să se regăsească în dulapul fiecărei femei. Mai apoi, jacheta poate fi combinată cu o pereche de adidași negri sau albi. Astfel, ținuta va fi simplă, elegantă în același timp, chiar dacă este sport.

”Ținuta pe care o propun astăzi este formată dintr-o cămașă de jeans și blugi, deci mergem pe o ținută coordonată, simplă, unitară, pentru că mi se pare că este cel mai greu să fii simplă.

Pentru prima propunere de ținută am plecat de la ceva ce sigur exista în dulapurile voastre, și anume o jachetă oversized de piele. Dacă nu există, puteți să o puneți pe listă pentru că o să folosiți mulți, mulți ani de aici înainte. Este indispensabilă, merge în foarte multe combinații și te ajută să ieși din celebrul ”Eu cu ce mă îmbrac azi?”.  Apoi am combinat-o cu o pereche de adidași care în momentul ăsta este una din cele mai dorite perechi de sneakerși.
Mi se pare că este o ținută curată, iar o ținută curată înseamnă o ținută elegantă chiar dacă e sport”
, a explicat vedeta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Eleganță și prestigiu. Cele 9 reguli esențiale de stil pentru Primele Doamne/ EXCLUSIV

Salopeta cu trenci și botine

De la casual la glam[Sursa foto: TikTok]

Pentru a doua ținută se va schimba perechea de adidași cu botine. De asemenea, în locul jachetei de piele se va opta pentru un trenci. Această piesă vestimentară este foarte versatilă și poate fi purtată inclusiv cu treninguri. Astfel, în această combinație ținuta va deveni mult mai elegantă.

”Vedeți cât de repede se schimbă starea în momentul în care schimbi încălțările? Plecând de la botine, am adăuga trenciul.

Trenciul este piesa vestimentară preferată din dulap, l-aș purta la absolut orice și chiar cred că îl port la absolut orice, în special la treninguri. Mi se pare că va completa ținuta”, a menționat Sore.

Citește și: Eleganța fără compromisuri. Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o întâlnire

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Salopeta cu jachetă racing și tocuri

De la casual la glam[Sursa foto: TikTok]

A treia ținută este una mult mai îndrăzneață, fiind accesorizată cu o jachetă de șoferi de curse. Multe femei își vor ieși din zona de confort purtând o asemenea piesă vestimentară, însă este foarte captivantă și oferă o notă distinctă și personală. Jacheta moto se potrivește perfect în combinația cu denim și pantofi cu toc, obținându-se astfel o ținută plină de stil.

”Ultima, dar nu cea din urmă, este această ținută mai curajoasă datorită acestei jachete sport, mai precis jachetă de motor de racing. Este una dintre piesele vestimentare super interesante de la mine din garderobă pentru că te scoate din anonimat și mi se pare că nu este atât de greu de dus, dacă te lași un pic inspirat. Jacheta motto cu ținuta asta din denim și tocuri”, a încheiat ea.

Te invităm si mâine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Eleganță și prestigiu. Cele 9 reguli esențiale de stil pentru Primele Doamne/ EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies