Acesta a reușit ca în prezent să aibă o viață fară lipsuri, însă în copilărie a plecat la muncă de la o vârstă destul de fragedă.
Cornel Palade este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori, de la noi din țară. Acesta se bucură de o carieră lungă de succes, reușind să își clădească, de-a lungul anilor, o profesie admirată de multă lume. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu că actorul a fost nevoit să muncească de la vârsta de 15 ani, îndemnat fiind de către propriul tată.
De la ce vârstă a fost nevoit să muncească, Cornel Palade
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: De ce spune actorul Cornel Palade că toată viața a depins de femei. “Femeia este un monument.”
Recent, acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului Vorba lu’ Jorge, alături de Ozana Barabancea, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate atât de viața sa profesională, cât și de cea personală. Astfel, Cornel Palade a vorbit și despre momentul în care a fost nevoit să plece la muncă.
Deși avea vârsta de doar 15 ani, tatăl acestuia a considerat că este momentul să își câștige banii lui, așa că actorul l-a ascultat.“Acest Cornel Palade stă în stradă de la 15 ani și jumătate. Tata mi-a dat 25 de lei și a zis: “Pleacă, cară-te că suntem mulți.”, înțelegi? Și a trebuit să fac cumva să trăiesc, să mă descurc și când ești în haită... am fost… cum să spun… prost. (…) M-am dus, am muncit, am lucrat. La 15 ani și jumătate eram fierar betonist pe aeroport la Otopeni. (…) În casă (n.r. a locuit tot la părinți), (…) în stradă înseamnă a lua viața în piept, fără tutelă, fără nimic: “Du-te, descurcă-te, hai!”.
Citește și: Mesaje de Crăciun 2024: Sărbători binecuvântate alături de cei dragi- stirilekanald.ro
Erau atâtea șantiere, te duceai, îți dădea de muncă, îți dădea haine, îți dădea cazare, îți dădea bonuri la cantină de masă și leafă decent. (…)Nu știu decent, nedecent, ce conta? În mintea mea, știam eu ce o leafă, știam ce? Îmi dădea atât, atât mâncam, nu mai luam, nu mai mâncam, înțelegi? Și așa eram toți (…), pentru că nu știam, toți în jurul nostru erau săraci și nu știam ce înseamnă să fii bogat, toți eram la fel, toți o țârâiau de azi pe mâine așa.