„De la el am luat exemplul.” Motivul pentru care Jorge și-a înșelat soția

„De la el am luat exemplul.” Motivul pentru care Jorge și-a înșelat soția
„De la el am luat exemplul.” Motivul pentru care Jorge și-a înșelat soția

Jorge este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin și îi sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin plăcute.

Artistul se bucură de o relație lungă și este căsătorit cu partenera sa de viață din anul 2013. Cu toate că trăiește o poveste de dragoste cu Ramona, în fața fostei soții acesta a călcat strâmb. Iată care a fost motivul pentru care și-a înșelat fosta parteneră.

Citește și: „Era destul de greu.” Jorge a vorbit despre divorțul de Alina Laufer

Jorge, motivul pentru care a fost infidel în trecut

Ramona i-a dăruit artistului un băiețel, David, de care se bucură în fiecare zi. Pe lângă el mai are doi copii, pe Karina, în vârstă de 8 ani, din căsătoria anterioară și pe Ilinca, în vârstă de 16 ani.

Chiar dacă a călcat strâmb în fața fostei sale soții, a fost asumat și a recunoscut acest lucru în mod public acest fapt și și-a dorit să fie iertat pentru greșeala pe care a făcut-o.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

El este conștient că soția sa nu a avut nicio vină și că singurul care a greșit a fost el. Pe lângă acest lucru, el a mai spus că a încercat să își rezolve problemele din relația cu soția sa prin terapia de cuplu și încă lucrează la el, deoarece își dorește să se dezvolte din mai multe puncte de vedere.

„Sunt un tip asumat. Măcar eu am recunoscut. Și am făcut-o public, după ani. Nu spun că toți bărbații sunt la fel, pentru că eu cunosc cel mai fidel bărbat ever și de la el am luat exemplul. Dacă vreo doamnă care trece prin asta citește acum, să știi, draga mea, că tu ești perfectă. Bărbatul nu înșală pentru că iubita sau soția nu se ridică la falsele standarde ale lui.

Problema este la el. El are o nesiguranță sau caută succesul și îl confundă cu succesul la femei, sau să fie iubit de cât mai multe pentru că el nu se iubește pe el. Mulți m-au judecat, când am recunoscut public, însă pe mine nu mă interesează părerea celorlalți. Dacă mi-a afectat cu ceva cursul în carieră, nu-mi pasă. Eu vreau să fiu sincer cu mine și mă dezvolt. Nu sunt perfect.
Încă lucrez și încă fac terapie pe diverse teme. Terapia face parte din viața mea și îi îndrum și pe copiii mei să aibă ședințe la psiholog sau life coach”,
a mărturisit Jorge, pentru viva.ro.

Citește și: Cine este soția lui Jorge. „Relația noastră a început mai mult pe partea de business și așa l-am descoperit pe el”

 Motivul pentru care Jorge și-a înșelat soția
Motivul pentru care Jorge și-a înșelat soția[Sursa foto: Instagram]

Jorge, secretul unei căsnicii longevive

Jorge și Ramona formează sunt împreună de mai mult de 10 ani și de-a lungul timpului au încercat să se concentreze pe lucrurile pozitive și pe evoluție.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ne concentrăm pe pozitiv și evoluție. Sunt recunoscător pentru multe. Ar fi o listă lungă. Că este o femeie atât de blândă și o soție și mamă iubitoare. Că am trecut prin apă și foc împreună. Că l-a adus pe David pe lume, deși era un risc major. Că va fi și mamă, și tată în perioada cât sunt plecat.”, a mai spus artistul.

 Motivul pentru care Jorge și-a înșelat soția
Motivul pentru care Jorge și-a înșelat soția[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am ajuns la psiholog și separat, și împreună.” Jorge, despre relația sa cu Ramona Prodea

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Multe comportamente obraznice între membrii echipajului.” Angajații vaselor de croazieră au oferit detalii uluitoare despre ce se întâmplă în aceste locații

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies