De la hobby la pasiune, cu “arma” in mana! Vrei distractie, hai la Airsoft6!

De la hobby la pasiune, cu “arma” in mana! Vrei distractie, hai la Airsoft6!
De la hobby la pasiune, cu “arma” in mana! Vrei distractie, hai la Airsoft6!

In prezent, nu mai este considerat un sport exclusivist, devenind tot mai popular si mai accesibil, de la an la an.

Vremurile in care practicantii de airsoft cautau saptamani intregi echipamentul potrivit sau replica de airsoft mult dorita au apus. In prezent, acesta nu mai este considerat un sport exclusivist, devenind tot mai popular si mai accesibil, de la an la an. Si, de ce nu, o solutie pentru doamnele si domnisoarele care vor sa le faca o surpriza partenerilor de viata.

Misiuni militare, adrenalina, toate in perfecta siguranta

Cei aflati in cautare de adrenalina si miscare in aer liber au numerose variante, industria airsoft fiind in continua crestere.

Magazinul online airsoft6 ofera consultanta in alegerea replicilor, a unui pistol airsoft dar si a accesoriilor, echipamentului de protectie si consumabilelor. Cu un portofoliu divers, practicantii acestui sport au intotdeauna la dispozitie produsele de care au nevoie, in functie de experienta pe care o au in joc, dar si de tematica aleasa.

De asemenea, echipa tehnica airsoft6 ofera servicii profesionale de service si ingrijire, pentru o perfecta siguranta in timpul jocului.

Evaluarea starii replicii, curatarea tevii interne a replicii, repararea avariilor, sau testul cronograf nu mai reprezinta un motiv de ingrijorare, personalul avizat fiind la dispozitia clientilor sai si nu numai.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Inceputul unui hobby de durata

Totodata, cei care acceseaza magazinul online au parte de o gama variata de produse, haine militare, si idei de cadouri, perfecte pentru pasionatii de jocuri cu tenta militara, mici si mari- soldati de rasina sau de plumb,

personalitati istorice si recuzita pentru a pune in scena propriile scenarii in miniatura.

Airsoft6 este mereu la dispozitia celor care au nevoie de sfaturi, consultanta si de produse sau servicii la standarde inalte, usor de comandat si la preturi accesibile.

Airsoft, o industrie care crestere

Chiar daca airsoft bucuresti este abia la inceput, industria airsoft-ului genereaza peste 160 de milioane de dolari venituri din vanzari, pe teritoriul Americii.

Suma cheltuita, in medie, de fiecare jucator, pe echipament si vestimentatie ajunge pana la 2.300 de dolari, iar numarul practicantilor de peste ocean este estimat la peste 70.000.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies