„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani! S-a întors forțat de împrejurimi, eu un om bolnav.” Gina Matache a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute despre tatăl Deliei

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani! S-a întors forțat de împrejurimi, eu un om bolnav.” Gina Matache a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute despre tatăl Deliei
„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani! S-a întors forțat de împrejurimi, eu un om bolnav.” Gina Matache a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute despre tatăl Deliei

În emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu", Gina Matache a făcut dezvăluiri interesante despre parcursul său în viață.

Ea a mărturisit că, la un moment dat, s-a căsătorit la o vârstă fragedă cu primul ei soț, Ion Matache, bărbatul față de care simțise o atracție puternică încă din adolescență, când avea doar 15 ani.

Cu toate acestea, parcursul lor conjugal a fost presărat cu evenimente neașteptate și neprevăzute.

Citește și: “Lăsați-mă cu cimitirele, nu mai veniți după mine cu colive!” Gina Matache a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut după Covid

Citește și: „Nu pot fi supărată pe copilul meu pentru totdeauna” Gina Matache și Oana s-au împăcat! Ce spune mama Deliei despre relația fiicei sale cu Radu Siffredi

Gina Matache a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute despre viața ei

După două decenii de căsnicie, partenerul său de viață a suferit o transformare radicală și neașteptată, alegând să se călugărească.

Acesta a decis să se retragă la Muntele Athos, petrecând acolo mai mulți ani, într-o căutare spirituală profundă. Acest capitol al vieții sale a continuat până când s-a confruntat cu o boală gravă, o tumoare la rinichi. Delia, cu inima plină de compasiune, a fost alături de el și a contribuit la organizarea operației necesare pentru a-i restabili sănătatea.

Gina Matache i-a deschis ușile casei sale, oferindu-i un refugiu în propriul ei cămin, care dispunea de doar două camere.

Aceasta a fost o demonstrație uluitoare a solidarității și a calităților umane ale cântăreței.

Gina Matache a adus în prim-plan amintiri legate de copilăria Deliei și a adus în discuție și situația celeilalte fiice, Oana Matache.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Aceasta a fost implicată într-un divorț tumultuos cu soțul cu care avea doi copii, a luat o decizie neașteptată, și anume, a ales să renunțe la căsnicia sa pentru a fi alături de un alt bărbat.

Gina Matache a mărturisit sincer că inițial nu a fost de acord cu această decizie, simțindu-se extrem de supărată.

Pe lângă aceste lucruri, ea a mărturisit că reacția ei a fost asemănătoare cu cea a mamei sale în momentul despărțirii de Ion Matache.

Totuși, după acea primă reacție de dezaprobare, Gina Matache a făcut eforturi pentru a înțelege mai bine situația fiicei sale.

Ea a încercat să pătrundă în motivele care au stat la baza alegerii Oanei și să găsească înțelegere și compasiune pentru aceasta, înțelegând că uneori viața ne poate purta pe căi neașteptate și că, în ciuda unor alegeri dificile, susținerea și înțelegerea familiei sunt esențiale.

Ce a mărturisit Gina Matache despre relația cu tatăl Deliei

Gina Matache a dezvăluit în emisiunea "Online Story by Cornelia Ionescu" că a decis să se mute înapoi în casa tatălui Deliei, persoana care a ales să urmeze calea spre călugărie, petrecând peste un deceniu la Muntele Athos

în căutarea spirituală.

În prezent, acesta se confruntă cu o afecțiune medicală gravă, ceea ce a determinat-o pe Gina să fie alături de el în această perioadă dificilă.

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani. S-a întors forțat de împrejurimi, e un om bolnav. Și-a descoperit un cancer la rinichi. A fost o perioadă mai urâtă, dureroasă. Mai întâi a avut piciorul rupt acolo și a stat singur 6 luni.

N-a fost ușor deloc. La întoarcere, nu avea cine să îl ajute, doar eu. Inițial nu a apelat la mine, eu târziu am aflat că e în spital. Nu e de mândrie, e la locul lui. Delia a fost prima care a sărit să îl ajute. Acum este relativ independent. Locuiește cu mine. Avem un apartament cu două camere, unul într-o cameră, unul în alta. Nu mi-am pus problema ce suntem, eu mă adaptez oricum, atât timp cât nu ne jignim.”, a declarat Gina Matache.

Gina Matache a vorbit despre divorțul fiicei sale

Atunci când Oana a decis să se despartă de soțul ei și să înceapă o relație cu Radu Siffredi, o controversă semnificativă a izbucnit în familie, și aceasta a fost declanșată în primul rând de către mama sa, Gina Matache.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În prezent, Gina Matache a recunoscut sincer că regretă  reacția pe care a manifestat-o în acea perioadă și, mai mult de atât, a vorbit și despre stările reale și complexe prin care a trecut în acea perioadă dificilă.

„M-am regăsit în ipostaza mamei mele când am divorțat eu, care a făcut tam – tam și întreba de ce. Așa eram eu acum. Prima dată când  a auzit mama a fost un șoc pentru că la noi nimeni din neam nu divorțase, mi-a spus că rămân singură cu copiii.  După ani de zile, m-am revăzut în aceeași ipostază. Era o chestie cu repetiție. I-am spus să aibă grijă cu copiii", a explicat Gina Matache, la WOWnews.

Soțul Ginei Matache a fost ateu

Se pare că soțul Ginei Matache a fost un Ateu convins, iar de-a lungul timpului toate aceste lucruri s-au schimbat.

Cu timpul, el a întâmpinat diverse probleme, iar afacerile lor nu au mai mers bine. A apărut o schimbare în comportamentul lui, dar Gina Matache nu știe ce l-a făcut să fie așa.

„El, inițial a fost ateu convins. Ateu la modul că venea preotul la ușă, și îi trântea ușa în nas. După care a avut diverse probleme, am avut și noi destule afaceri, care între timp nu au mai mers. Cred că a fost un soi de regret, nu pot să îmi dau seama ce a fost atunci cu el. Și a început în țară să facă chestii din astea de binefacere, să se ducă pe la mănăstiri, să doneze”, a spus Gina Matache, în cadrul aceleiași emisiuni.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„De ce nu spui ce ți-ai făcut? O să se uite tinerele la tine și o să creadă că, de fapt, ești o toxică pentru că nu spui!” Delia a vorbit despre presiunea care se pune asupra celebrităților

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies