,,De la unele operații era să mor”. Brigitte Pastramă, despre intervențiile chirurgicale pe care și le-a făcut

Brigitte Pastramă, despre operațiile estetice
Brigitte Pastramă, despre operațiile estetice

Brigitte Pastramă este o persoană apreciată în lumea televiziunii, atât ea, cât și soțul său, Florin Pastramă. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și au participat la numeroase emisiuni TV. Vedeta este o fire foarte asumată și a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le are.

Brigitte Pastramă este o persoană foarte asumată și sinceră și vorbit deschis despre faptul că a apelat la medicul estetician pentru a se simți mai frumoasă.

Citeste si: „Mergeam la biserică și plângeam” Prin ce a trecut Brigitte Pastramă în timpul mariajului cu Ilie Năstase

Brigitte Pastramă, despre operațiile estetice
Brigitte Pastramă, despre operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

Brigitte Pastramă, despre operațiile estetice

Brigitte Pastramă a apelat la intervențiile estetice încă de când era mai tânără, iar de atunci și până în momentul actual a juns de foarte multe ori sub bisturiu.

Vedeta a recunoscut cu ușurință faptul că are peste 20 de operații estetice, iar cele mai multe sunt la nivelul sânilor.
Majoritatea intervențiilor au fost triumfătoare pentru Brigitte, dar nu toate. Câteva i-au cauzat foarte multe complicații, iar pe lângă ele și probleme de sănătate.
Ea și-a schimbat implanuturile mamare de patru ori, și-a făcut implant de sprâncene și-a îndreptat buzele cu ajutorul firelor și pe lângă toate acestea, a apelat și la o rinoplastie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De ce s-a operat Brigitte Pastramă de atâtea ori

Bruneta a fost sinceră și a spus că motivul pentru care a apelat la atât de multe intervenții chirurgicale a fost influența bărbaților din viața ei, iar totul a început de la fostul ei soț, Tavi, care de ziua ei s-a închis în baie cu prietena ei cea mai bună și a băut șampanie cu ea.

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele.

Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate”,
a declarat Brigitte Pastramă la un post de televiziune.

Brigitte Pastramă, despre operațiile estetice
Brigitte Pastramă, despre operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”. Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună

Citeste si: „A hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație”. Motivul incredibil pentru care Brigitte Pastramă a fost părăsită



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum a apărut Briggite Pastramă în costum de baie. Vedeta, apariție uluitoare la vârsta de 45 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies