De necrezut! Asa cureti gulerul si mansetele hainelor din piele folosind otet

De necrezut! Asa cureti gulerul si mansetele hainelor din piele folosind otet
De necrezut! Asa cureti gulerul si mansetele hainelor din piele folosind otet

Hainele din piele de acum pot sa fie curatate foarte usor cu otet. In timp, ele se uzeaza la mansete si guler, iar produsele chimice nu reusesc sa le redea stralucirea.

Otetul, laptele demachiant si amoniacul

Turnati pe o carpa moale putin lapte demachiant caruia ii adaugati cateva picaturi de otet alb. Schimbati carpa ori de cate ori se murdareste. Curatati usor gulerele sau mansetele vestimentatiei din piele.

10 greseli pe care le faci cand speli haine

Laptele demachiant mai poate fi folosit presarand pe el putin amoniac.

Se recomanda a se face mai intai un test pe un colt ascuns, spre a vedea daca amestecul lapte demachiant cu amoniac este tolerat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Scapa rapid si usor de petele albe de pe piele folosind ingrediente pe care le ai in casa

Sursa



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies