„De o lună” Fulgy și Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, cel mai nou cuplu din showbiz? Fiica artistei i-a dat de gol!

„De o lună” Fulgy și Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, cel mai nou cuplu din showbiz? Fiica artistei i-a dat de gol!
„De o lună” Fulgy și Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, cel mai nou cuplu din showbiz? Fiica artistei i-a dat de gol!

Fulgy și Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță ar forma un cuplu. Fiica Mădălinei și a lui Nicolae Guță nu este de acord cu relația mamei sale.

Fulgy și Mădălina sunt două personaje foarte controversate în showbizul românesc. Fiul Clejanilor reușește să surprindă cu fiecare apariție a sa, remarcându-se prin relațiile sale controversate pe care le-a avut cu diverse domnișoare din showbiz. Mădălina, la rândul său este o cântăreață de manele care a avut o relație cu Nicolae Guță. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Anais.

Recent, Fulgy și Mădălina au ieșit împreună la un restaurant.

Cei doi au făcut un live pe TikTok în cadrul căruia au stat de vorbă cu admiratorii lor din mediul online. Din discuția lor, fanii au înțeles că între ei este mai mult decât o relație de prietenie. Fosta iubită a lui Nicolae Guță și fiul Clejanilor au fost însoțiți de fiica blondinei, care nu s-a sfiit să-și arate nemulțumirea față de Fulgy.

Mădălina și Fulgy, un potențial viitor cuplu?

Citește și: „Mă amenința de pe un cont fals.” Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy continuă! Blondina a venit cu acuzații dure pentru tânărul artist

Mădălina și Fulgy, un potențial viitor cuplu?
Mădălina și Fulgy, un potențial viitor cuplu?[Sursa foto: wowbiz]

Urmăritorii live-ului pe care Fulgy l-a făcut alături de Mădălina au fost surprinși să îi vadă pe cei doi împreună, știind mai ales că atât fiul Clejanilor, cât și Beyonce de România sunt două persoane singure, fără alte obligații.

Astfel, cei doi au dat de înțeles că ar forma un cuplu. Mai mult decât atât, Fulgy a fost cel care și-a întrebat admiratorii de pe live dacă le stă bine împreună.

Unul dintre admiratori chiar l-a îndemnat pe Fulgy să fie mai îndrăzneț cu Mădălina și să îi ofere un pupic. Acesta a refuzat, argumentând că este prea devreme pentru astfel de gesturi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 „Hai să facem un sondaj mai bine. Dacă ne potrivim, cu roșu. Dacă nu ne potrivim, cu albastrul.(...) Să-i dau un pupic? Nu-i dau un pupic, că e prea mult din prima.”, a fost o parte din discuția pe care Fulgy a avut-o cu admiratorii săi de pe live.

La rândul său, Mădălina a ținut să precizeze că între ea și Fulgy este strict o relație de prietenie.

Fiica artistei, însă, i-a dat de gol, spunând că cei doi se întâlnesc de o lună.

Mădălina „Suntem prieteni de foarte mult timp, dragilor.”

Fulgy:   „Da, de 20 de ani.”

Anais:   „Da, te vezi cu el de o lună.”

Fulgy:   „Ce?! De o lună? Ne dai de gol?”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fiica Mădălinei și a lui Nicolae Guță nu este de acord cu relația dintre mama sa și Fulgy

Citește și: „Te iubesc.” Fulgy, alături de o altă tânără în mediul online, după despărțirea de Bia Khalifa. Despre cine este vorba

Fulgy și Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, cel mai nou cuplu din showbiz?
Fulgy și Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, cel mai nou cuplu din showbiz?[Sursa foto: Instagram]

Fiica Mădălinei și a lui Nicolae Guță nu s-a sfiit să își arate nemulțumirea cu privire la prietenul mamei sale.

Micuța și fiul Clejanilor au avut un schimb savuros de replici

 „Nu se potrivesc! Vrei să plâng aici, să vină buni?(...) Te rog, Doamne, să nu se potrivească, te rog!”, a spus fiica Mădălinei referitor la relația dintre ea și Fulgy.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Nu a mai fost cazul” Dinu Maxer a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu a mai păstrat legătura cu Nicoleta Luciu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies