De Paşte, Kanal D se înnoieşte: pachet grafic şi ID-uri spectaculoase

De Paşte, Kanal D se înnoieşte: pachet grafic şi ID-uri spectaculoase
De Paşte, Kanal D se înnoieşte: pachet grafic şi ID-uri spectaculoase

 Kanal D e pe val nu doar prin prisma producţiilor de mare succes, ci şi a identităţii de staţie: noua grafică şi noile ID-uri, care se lansează duminică, 8 aprilie, au toate şansele să cucerească publicul prin inovatie, culoare şi spectaculozitate.
Fiecare ID dezvăluie „un univers dintr-o singură privire", un micro-cosmos în care se regăsesc vedetele şi valorile Kanal D, un joc de imagine şi perspectiva, un deliciu vizual pentru privitori.
Teo Trandafir, Simona Pătruleasa, Bianca Drăguşanu, Christian Sabbagh, Bursucu, Ana-Maria Barnoschi, Ernest, Andreea Mantea, Victor Slav, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu, Mihai Ghiţă, Iulia Albu, Silvia Ioniţă, Ilinca Vandici, Ilinca Obădescu, Mihai Mitoşeru şi Dianna Rotaru s-au aflat în mijlocul unor decoruri impresionante, construite special pentru aceste producţii, şi au trăit experienţe memorabile pe platourile de filmare pentru a transmite, mai departe, emoţii şi celor de acasă.
Ne dorim ca telespectatorii să descopere cât de mult au în comun cu vedetele staţiei şi Kanal D: Cu toţii ne bucurăm de micile plăceri ale vieţii, de la o îngheţată savurată în parc la un film urmărit împreună cu familia, cu toţii spunem „Îmi place" la tot ce aduce emoţie în casele noastre.
Iar Kanal D ne luminează casele cu o gamă întreagă de emoţii şi bucurii aduse de tot atâtea emisiuni din cele mai diverse, de la divertisment, la ştiri şi reportaje, concursuri sau filme.
Noua grafică şi noile ID-uri Kanal D sunt in linie cu tendintele internationale de productie si duc telespectatorul, aproape instantaneu, într-o altă lume. O lume plină de culoare, răsturnări spectaculoase de situaţie şi emoţie. Lumea Kanal D. 


Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Prajitura "Invierea Domnului". Se face de Paste, de peste 100 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Cum va fi vremea de Paste! Luati umbrelele la Inviere

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies