De Paste, Kanal D va difuza capodopera cinematografica “The Hunger Games/ Jocurile Foamei – Revolta”

De Paste, Kanal D va difuza capodopera cinematograficaThe Hunger Games
De Paste, Kanal D va difuza capodopera cinematograficaThe Hunger Games

#Duminica si luni, de la ora 23:00, telespectatorii pot urmari cele doua parti ale productiei care a cucerit, inca de la lansare, milioane de fani in lume.

De Sarbatori, Kanal D aduce telespectatorilor, pe micul ecran, un film de referinta, care a scris istorie in cinematografia mondiala. Duminica, 19 aprilie, si luni, 20 aprilie, de la ora 23:00, Kanal D va difuza filmul de aventuri “Jocurile Foamei – Revolta”/ (titlul original “The Hunger Games – Mockingjay”), al treilea film din trilogia de succes “Hunger Games”.

Prima parte a productiei “Jocurile Foamei – Revolta” va fi difuzata duminica, 19 aprilie, in Prima zi de Paste, la ora 23:00.

Aceasta continua povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei si devine astfel un simbol al sperantelor oamenilor din tinutul Panem, populatie aflata in continuare sub tirania Capitoliului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De aceasta data, Kantiss va avea o surpriza uriasa; dupa ce a fost rapit, Peeta Mellark (Josh Hutcherson) isi va face aparitia intr-o ipostaza neasteptata.

Curând, tanara se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

 Luni, 20 aprilie, in a doua zi de Paste, la ora 23:00, va fi difuzata cea de-a doua parte a filmului care o prezinta pe eroina Katniss Everdeen ce trebuie să lupte pe toate fronturile: pentru a-l aduce pe Peeta la normal si a conduce o mică armată spre Capitoliu, în ciuda obstacolelor din partea unor dușmani știuți și neștiuți, cu scopul a-l înfrânge pe Președintele Snow si  de a întelege care este amenințarea cea mai gravă care trebuie cu adevărat
anihilată. În cursul luptelor sale, Katniss va pierde oameni dragi și va fi nevoită să aleagă în dragoste.

 Impresionanta productie  este regizata de Francis Lawrence si ii are in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland si Phillip Seymour Hoffman.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Pizza cu legume. Va aduce întotdeauna un strop de prospețime și bucurie pentru toți!

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies