Ciorba de loboda este delicioasa si se face imediat. Laura Cosoi iti spune care este reteta ei.
Ingrediente:
• 2 cepe verzi,
• 1/2 sau chiar o lamaie (dupa gust),
• 3 legaturi de loboda rosie,
• 1 legatura de stevie,
• 1 legatura leustean,
• 3 linguri orez salbatic,
• sare
Mod de preparare:
Se pune apa la fiert impreuna cu doua cepe verzi taiate marunt si orezul spalat foarte bine.
Intre timp se marunteste leusteanul, stevia si loboda iar dupa 10 minute se adauga zarzavatul si se opreste focul. Se lasa la inabusit 5 minute si apoi se adauga zeama de la o jumatate de lamaie.
Sursa
Ingrediente:
• 2 cepe verzi,
• 1/2 sau chiar o lamaie (dupa gust),
• 3 legaturi de loboda rosie,
• 1 legatura de stevie,
• 1 legatura leustean,
• 3 linguri orez salbatic,
• sare
Mod de preparare:
Se pune
apa la fiert impreuna cu doua cepe verzi taiate marunt si orezul spalat foarte bine. Intre timp se marunteste leusteanul, stevia si loboda iar dupa 10 minute se adauga zarzavatul si se opreste focul. Se lasa la inabusit 5 minute si apoi se adauga zeama de la o jumatate de lamaie.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro