De unde a învățat Andreea Bălan toată disciplina din viața ei și lecțiile importante pe care i le-a spus Stela Popescu. “Publicul vrea să te vadă ca la televizor, nu cum ești tu dimineața.”

De unde a învățat Andreea Bălan toată disciplina din viața ei și lecțiile importante pe care i le-a spus Stela Popescu. “Publicul vrea să te vadă ca la televizor, nu cum ești tu dimineața.”
De unde a învățat Andreea Bălan toată disciplina din viața ei și lecțiile importante pe care i le-a spus Stela Popescu. “Publicul vrea să te vadă ca la televizor, nu cum ești tu dimineața.”

Andreea Bălan a vorbit despre disciplina din viața ei și despre lecțiile învățate în carieră.

Andreea Bălan, cunoscuta și îndrăgita artistă, cu apariții impecabile de fiecare dată, atât pe scenă, cât și la TV, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, despre cum a învățat toată această disciplină din viața ei încă de mică, atunci când mergea la concerte și nu avea pe nimeni care să o ajute.

„Toate astea vin din copilărie, atunci când trebuia să mă îngrijesc singură când mergeam la concerte.

Și mergeam singură, fără mama, și eu trebuia să-mi fac bagajul, să am grijă de bagaj, să fiu ordonată că eram singură, nu avea nimeni grijă de mine, asistent, nimic. Ce asistent, că atunci, pe vremea aia, eram eu cu tata și tata, săracul, făcea și el ce putea și eu trebuia să am de unde învăța să mă machiez. La vremea respectivă, acolo nu aveai unde să te machiezi, iar ani de zile singură m-am machiat la emisiuni.”,
a povestit Andreea Bălan.

Sfatul important pe care l-a învățat Andreea Bălan de la regretata Stela Popescu

Citește și: Andreea Bălan, destăinuiri emoționante despre bunica ei. Cum a fost copilăria artistei. “Am început cu Andrè și s-a terminat, s-a închis copilăria.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea. Un simplu mesaj a dus la o poveste de dragoste. “Victor nu a apărut în viața mea până în momentul în care eu simțeam că este în energia mea.”

Artista a mai mărturisit și o lecție importantă pe care a învățat-o de la regretata Stela Popescu, cum că ea trebuie să fie mereu ca scoasă din cutie și nu există să apară în fața oamenilor, chiar și pe stradă, ciufulită sau neîngrijită, deoarece oamenii

trebuie să o vadă exact așa cum este la televizor, pentru a fi respectați. Deși ea este o persoană care apreciază naturalul, aceasta a mai adăugat că atunci când ne îngrijim, este despre respectul față de noi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu sunt așa, ies din casă, adică totul e natural. Și Stela Popescu m-a învățat o chestie foarte bună și foarte interesantă pe care noua generație nu o are și mi-a zis așa: „Andreea, tu tot timpul trebuie să ieși scoasă din cutie din casă. Nu există ca tu să fii ciufulită pentru că așa îți respecți publicul. Publicul vrea să te vadă ca la televizor, nu vor să te vadă cum ești tu dimineața, cum te trezești ciufulită.

Doamna Stela m-a învățat și eu am băgat la cap și mereu am fost impecabilă când am încercat pe cât posibil să ies din casă. La noua generație, gândirea asta nu trebuie să fii 100% natural. Păi suntem naturali, dar hai să ne aranjăm un pic că e vorba de respect.”, a mai spus Andreea Bălan.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Bălan, destăinuiri emoționante despre bunica ei. Cum a fost copilăria artistei. “Am început cu Andrè și s-a terminat, s-a închis copilăria.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies