De unde poți închiria rochia pentru Revelion. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar

inchiriere rochie revelion
De unde poți închiria rochia pentru Revelion

Seara de Revelion este foarte importantă și atunci când vine vorba despre vestimentație. Însă știați că vă puteți și închiria ținuta? 

Aflați din rândurile următoare care sunt locurile din care vă puteți închiria rochia pentru seara de Revelion, dar și care este întreg procesul pentru a putea face asta, cât și prețul aproximativ pentru o astfel de închiriere.

 

De unde poți închiria rochia pentru Revelion

Atunci când vine vorba despre petrecerea din seara de Revelion, pe lângă bucatele pe care le pregătim și de care trebuie să ținem cont că se află pe masă în această importantă seară, trebuie ca și noi

să ne pregătim pentru a arăta cât mai bine cu putință, chiar dacă seara se va petrece acasă, în liniște, alături de familie și apropiați sau într-un cadru mai elegant, alături de alte persoane.

Așadar, pe lângă accesorii, machiaj, coafură, manichiură și așa mai departe, cu siguranță doamnele pun accent, în special, pe ținuta aleasă pentru o astfel de seară importantă. Deși poate că nu știați încă acest aspect, obiceiul dăinuie deja în străinătate, și și-a făcut apariția cu pași repezi și la noi în țară.

Pe scurt, este vorba despre închirierea ținutei pentru seara de Revelion. Acest nou trend este valabil atât în ceea ce privește rochiile doamnelor, cât și costumele domnilor. În prezent, există anumite magazine, cât și site-uri online, dar și creatori de modă care acceptă astfel de închirieri, inclusiv pentru seara de Revelion, fiind doar la un click distanță. Tot ce trebuie să faceți este să faceți o căutare aprofundată, pentru a găsi rochia potrivită, dar și prețul cât de cât accesibil.

Citește și: De ce trebuie să purtăm lenjerie intimă roșie în noaptea de Revelion

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

cum se inchiriaza haine
De unde poți închiria rochia pentru Revelion[Sursa foto: freepik]

Citește și: De ce este bine să ai bani în buzunar în noaptea de Revelion?

Cât costă să închiriezi rochia de Revelion

Dat fiind faptul că am adus vorba și de preț, se pare că acesta variază, bineînțeles, de la magazin la magazin sau de la site la site. Cu toate acestea, deși prețul inițial al unei rochii speciale și prețioase pentru o astfel de ocazie este, inițial, unul destul de mare, care în unele magazine poate depăși cu mult suma de 5.000 lei, atunci când vine vorba despre închiriere, prețul inițial poate să fie de aproximativ 8 ori mai mic, în funcție de rochie, dar și locul în care alegeți să o închiriați.

Astfel, odată stabilită ținuta și magazinul sau site-ul online de unde o veți închiria, trebuie să știți și faptul că, pentru a finaliza procesul de închiriere a unei ținute, de cele mai multe ori, trebuie să semnați un contract, contract în urma căruia se vor acoperi și riscurile deteriorării hainelor închiriate. În ceea ce privește taxa de închiriere, aceasta se va raporta întotdeauna la costul de intrare al produsului în magazin.

Pe lângă aceasta taxa de închiriere, există chiar și o garanție, care nu va face nimic altceva decât să acopere costul de reparație al ținutei alese. Astfel, în cazul în care ținuta închiriată este returnată exact așa cum a fost luată, garanția se va returna. În caz contrar, aceasta se va păstra.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

de unde poti inchiria rochia pentru revelion
De unde poți închiria rochia pentru Revelion[Sursa foto: freepik]

Prin urmare, este necesar să vă gândiți la modelul dorit, în ceea ce privește ținuta pentru marea seară de Revelion, pentru ca ulterior să o căutați cât mai din timp, în special dacă vă doriți să o închiriați, pentru că prețul mai poate varia și de perioada în care alegeți să o închiriați. În plus, este cunoscut deja faptul că decizia este luată foarte greu, deseori, motiv pentru care ne va ajuta foarte mult să explorăm opțiunile, cât mai devreme cu putință, pentru ca ulterior, când se apropie această perioadă, să ne rămână doar să închiriem ținuta dorită, având grijă să respectăm ulterior, informațiile aflate în contractul semnat. În cele din urmă, ne rămâne doar să ne bucurăm de trecerea dintre ani, iar mai apoi, să ne întoarcem cu ținuta închiriată, intactă.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

inchiriere costum pentru revelion
De unde poți închiria rochia pentru Revelion[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

De ce este bine să porți roșu în seara de Revelion? Simbolistica acestei tradiții românești

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies