De unde și cum să cumpăr criptomonede în România?

De unde și cum să cumpăr criptomonede în România?
De unde și cum să cumpăr criptomonede în România?

Lansat în 2020, Avalanche a început în 2018 ca un proiect cu scopul de a găsi o alternativă viabilă la algoritmii de consens existenți pentru blockchain–urile care operează pe noduri nesigure.

Dezvoltarea este acum gestionată de AVA Labs, care are birouri în Miami, Florida și New York City.

 

Avalanche suportă jetonul Avalanche (AVAX) și trei tipuri de blockchain–uri:

 

  • X–Chain: Lanțul de schimb este locul unde sunt create și tranzacționate monedele.
  • C–Chain: Lanțul de contract stochează și execută contracte inteligente.
  • P–Chain: Lanțul platformei este pentru mizarea și validarea AVAX.

 

Protocolul Avalanche este capabil să susțină o varietate nelimitată de lanțuri cu aplicații specifice ca subrețele. Această arhitectură poate simplifica dezvoltarea de aplicații și servicii scalabile pentru Web3. Avalanche susține că protocolul său oferă rețeaua cu cea mai rapidă execuție de contracte inteligente din industrie.

 

În martie, Ava Labs a lansat un program de stimulare in valoare de 290 de milioane de dolari pentru dezvoltatorii de pe blockchain pentru jocuri, aplicații DeFi, NFT–uri și cazuri de utilizare instituționale.

 

Iată câteva precizări ca să afli de unde și cum cumperi Avalanche (AVAX).

De unde cumperi Avalanche (AVAX)

Avalanche este disponibil pe scară largă pe platformele cripto custodiale, bursele descentralizate, și alte site–uri. Tocmai alegerea unuia din toate aceste site–uri potențiale de cumpărare este oarecum dificilă atunci când vrei să descoperi cum să cumperi Avalanche.

 

Cele mai multe burse , inclusiv bursele descentralizate, sau DEX–urile, care au câștigat atât de multă atenție în comunitatea cripto în ultima vreme, se specializează în deservirea aceluiași public restrâns de experți cripto cu experiență – oameni care sunt confortabili în selectarea unui portofel, securizarea cheilor criptografice hexazecimale și interacțiunea directă cu blockchain–ul.

 

În trecut, fiecare cumpărător de criptomonede trebuia să devină un expert în blockchain. Dar în aceste zile, mulți oameni sunt interesați să cumpere AVAX și alte criptomonede pentru prima dată. Platformele destinate doar pentru experți nu oferă tipurile de securitate, asistență și instrumente care ar putea ajuta acei utilizatori să reușească. Platformele tind, în mare parte, să răspundă necesităților absolvenților de informatică și experților în blockchain. Acestea sunt soluții excelente pentru experții digitali.

 

Dar pentru majoritatea utilizatorilor, acesta nu este cel mai bun răspuns la întrebarea "de unde cumperi Avalanche". Dacă Javascript nu este limba ta maternă, o alegere mai bună poate fi să creezi un cont pe o platformă de criptomonede cum este Kriptomat.

 

Platformele custodiale sunt ușor de utilizat. Ele oferă un preț Avalanche curent de tranzacționare precum și o șansă să efectuezi o cumpărare. Dacă ești nou pe blockchain și dorești să cumperi monede AVAX, Kriptomat este o alegere grozavă.

 

Vei afla rapid că atunci când creezi un cont este un pic mai complicat decât simpla alegere a unui nume de utilizator și a unei parole. Știi că ai de a face cu o bursă de criptomonede cu o reputație bună atunci când îți solicită să îți verifici identitatea prin furnizarea unei copii electronice a pașaportului sau a altui act de identitate emis de guvern. Aceste reglementări Know Your Customer (KYC) sunt impuse de fiecare afacere care respectă prevederile privind combaterea spălării banilor din GDPR–ul Uniunii Europene.

 

Verificarea identității poate dura ore, zile sau mai mult pe unele site–uri. La Kriptomat, procedurile simple KYC pot fi finalizate în câteva minute.

Cum cumperi Avalanche (AVAX)?

Odată ce ți–ai creat și verificat contul, poți să afli cum cumperi AVAX concentrându–te pe următorii pași.

 

Cea mai rapidă și ușoară cale să cumperi Avalanche (AVAX) este să utilizezi un card Visa sau Mastercard. Selectează Cumpără din meniu și urmează pașii – poți să cumperi AVAX în câteva secunde și să îl pui în portofelul tău Kriptomat.

 

Dacă dorești, poți transfera fondul de investiții la Kriptomat prin transfer bancar sau cu un serviciu de transfer de numerar, cum ar fi Skrill sau Neteller. Kriptomat acceptă depozite în peste o duzină dintre cele mai utilizate monede Fiat europene. Odată ce depunerea îți apare în cont, poți utiliza meniul să faci o achiziție.

 

Asta e tot ce trebuie să știi. Ești acum expert în arta fină a modului cum cumperi AVAX.

 

Cea mai importanta decizie pe care o iei este sa alegi de unde să cumperi Avalanche. Pe măsură ce evaluezi platformele cripto, asigură–te că iei în calcul licențele și reglementările, certificarea de securitate, instrumentele de investiții, ușurința de utilizare și suportul pentru clienți.

 

Nu primești monede Avalanche în formă fizică atunci când cumperi AVAX online. Monedele pe care le cumperi sunt transferate în adresa ta electronică de pe blockchain. Kriptomat se ocupă de toate detaliile criptării cu cheie publică pentru a se asigura că criptomonedele tale sunt transferate prompt și în mod securizat.

Despre Kriptomat

Fondat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor prin introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât toată lumea de pretutindeni poate avea acces la libertatea, corectitudinea și împlinirea pe care le reprezintă lumea cripto. Sute de mii de clienți din Europa și din 120 de țări din întreaga lume au încredere în Kriptomat atunci când cumpără, vând, schimbă, câștigă, distribuie, investesc în cripto.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies