Debut in forţă! Premiera “Exatlon”, urmarită de peste un milion şi jumătate de români

Debut in forţă! Premiera “Exatlon”, urmarită de peste un milion şi jumătate de români
Debut in forţă! Premiera “Exatlon”, urmarită de peste un milion şi jumătate de români

Kanal D s-a situat pe locul doi in topul audientelor, la nivelul publicului din intreaga tara.

Cea mai asteptata emisiune a anului, “Exatlon”, a debutat aseara la Kanal D, cu audiente remarcabile! Reality-ul filmat in Republica Dominicana, acolo unde se infrunta cele doua tabere rivale, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, a ridicat aseara adrenalina natiunii!

Statia s-a clasat pe locul doi in topul audientelor, la nivelul publicului National. Peste un milion si jumatate de romani din intreaga tara au vizionat cu sufletul la gura desfasurarea probelor ce s-au dovedit extrem de dificile si pentru cei mai pregatiti dintre concurenti. 

“Exatlon” a fost urmarit aseara, in medie, in fiecare minut al difuzarii, pe durata celor doua ore neintrerupt, de peste un milion de fani care asteptau cea mai autentica competitie a anului. Aseara, in intervalul 20:00 – 22:00, Kanal D s-a pozitionat pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, la nivelul populatiei din intreaga tara, si pe locul trei, pe targetul All Urban si Comercial, cu audiente de podium.


Duminica seara Kanal D a inregistrat 6,3% rating si 12,1% cota de piata, pe tragetul National, 4,7% rating si 9,2% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,3% rating si 10,0% cota de piata, pe tragetul Comercial.

Minutul de maxima audienta este atins la 21:20, in momentul in care Kiani Kirita isi infrange adversarul din echipa Razboinicilor si reuseste astfel sa micsoreze avansul pe care il aveau acestia in fata Echipei Faimosilor.

Momentul plin de suspans in care cei doi concurenti rivali se aflau in plina competitie acerba, a adunat in fata micilor ecrane 1.568.000 de telespectatori.

Nu ratati cea mai tare competitie sportiva a anului, “Exatlon”, difuzata astazi si maine, la ora 20:00, la Kanal D! De sambata, 13 ianuarie, “Exatlon” va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de la ora 20:00. 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Drumul spre glorie, presărat cu lipsuri pentru Cătălin Cazacu, vedeta de la “Exatlon”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Telespectatorii vor avea un cuvant greu de spus in alegerea castigatorului „Exatlon”!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies