Debutul noului sezon “Asta-i România!”, prima opțiune a telespectatorilor

Debutul noului sezon “Asta-i România!”, prima opțiune a telespectatorilor
Debutul noului sezon “Asta-i România!”, prima opțiune a telespectatorilor

#Ediția de duminică a emisiunii de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D, a clasat stația TV lider de piață pe targeturile Național si All Urban

Noul sezon al emisiunii “Asta-i România!” a debutat în forță, prima editie a noului sezon al emisiunii prezentate de Mihai Ghiță a plasat duminică Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât la nivel Național, cât si pe cel All Urban.

Emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, ajunsă la al 28-lea sezon, îi poartă pe telespectatori într-o serie de călătorii fascinante, prin tradiții, povești inspiraționale și istorii neobișnuite, reportaje captivante despre comorile ascunse ale țării și oamenii care le dau viață, cu fiecare editie difuzată.

Duminică, în intervalul de difuzare a emisiunii, Kanal D a fost lider de piață, atât la nivelul întregii țări, cât si la orașe. Astfel, statia s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, înregistrand 2,6% rating si 11,6% cota de piață, pe targetul National, si 2,0% rating si 10,1% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

O medie de 450.000 de fani ai emisiunii din întreaga țară au urmărit ediția de ieri a emisiunii prezentate de Mihai Ghiță la Kanal D. Minutul de aur, atins la 15:30, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 628.000 de telespectatori.

Nu ratați următoarele ediții ale noului sezon "Asta-i România!", în fiecare duminică, la Kanal D, de la ora 14:30.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Bianca și Giuly din Casa Iubirii, discuție aprinsă pe seama lui Patrick. „De unde știi că eu? Tu pe mine m-ai acuzat, și tu, și iubitul tău.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Schimbare radicală de look pentru Antonia. Artista a atras atenția cu această culoare neașteptată: "O doamne te-ai vopsit!"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Onur Seyit Yaran, actorul care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, apariție răvășitoare în cea mai recentă vacanță! Iată cum a fost surprins fermecătorul tânăr

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies