Decizie de ultimă oră! Noua Zeelandă își închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus!

noua zeelanda isi inchide granitele
Decizie de ultimă oră! Noua Zeelandă își închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus!

Premierul din Noua Zeelandă a anunțat că frontierele țării se vor închide pentru o lungă perioadă de timp.

Jacinda Ardern a declarat că Noua Zeelandă nu își va deschide granițele prea curând. Aceasta a adăugat că în acest moment trebuie evaluat impactul la scară largă al campaniilor de vacinare desfășurate la nivel mondial.

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern,  a explicat că pericolul pe care îl reprezintă acest virus este semnificativ pentru mase, motivând că în acest weekend au apărut noi cazuri de infectări cu noul coronavirus, după o lungă perioadă în care arhipelagul a reușit să țină sub control situația.

Citeste si: COVID-19 Austria: Se închid granițele, toată lumea stă în carantină

Jacinda Ardern: „Putem să ne aşteptăm ca frontierele noastre să fie afectate o mare parte a anului”

„Ţinând cont de riscurile în lume şi de incertitudinea privind campaniile internaţionale de vaccinare, putem să ne aşteptăm ca frontierele noastre să fie afectate o mare parte a anului”, a declarat ea presei, scrie La Libre Belgique.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Din luna mai, frontierele ţării sunt închise pentru călătorii străini. Doar cetăţenii neo-zeelandezi au permisiunea să intre pe teritoriul ţării.

De la începutul pandemiei, Noua Zeelandă, având o populație de  5 milioane de locuitori, totalizează mai puţin de 2.000

de cazuri şi o medie de 25 de decese în urma răspândirii coronavirusului.

Citeste si: Raed Arafat, atac dur la adresa persoanelor care nu respectă măsurile de prevenție: „Se bate joc de...”

Premierul Ardern regretă decizia luată de Australia

noua zeelanda isi inchide granitele

Jacinda Ardern susține că regretă decizia luată de Canberra de a suspenda „bula” care îi scutea pe cetăţenii celor două ţări de carantină, în urma celebrului caz local de contaminare.

 

Este vorba despre o femeie care a revenit din Europa şi a fost declarată pozitivă la 10 zile după ce şi-a încheiat carantina de două săptămâni, într-un hotel.

 

Cu “o bulă de călătorie, oamenii trebuie să fie siguri că frontierele nu vor fi închise într-un interval foarte scurt din cauza unor incidente pe care credem că le putem gestiona bine la nivel naţional”, a spus ea.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Virgil Musta, despre cei infectați după administrarea vaccinului anticoronavirus: ”Protocolul românesc recomandă să se prezinte pentru rapel la 28 de zile după izolare"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies