Decizie radicală luată de Jador. Îi va schimba viața

Decizie radicală luată de Jador. Îi va schimba viața
Decizie radicală luată de Jador. Îi va schimba viața

Decizie radicală luată de Jador. Îi va schimba viața

În urmă cu ceva vreme, Jador a spus în emisiunea Teo Show că Simina ar fi gravidă cu iubitul ei, Alex Zănoagă. De atunci, Jador a încercat să o uite pe frumoasa brunetă. Mai mult decât atât, Jador a părăsit emisiunea Puterea Dragostei. 

”Am plecat pentru că am probleme de sănătate, am vrut să le rezolv. Doctorul mi-a spus că trebuie să mă operez de fiere, că ficatul meu este foarte obosit de la atâtea nopți nedormite.

Trebuie să mă operez, zilele astea o să-mi fac programare. Nu vreau să dramatizez, vreau doar să mă operez, să mă simt eu bine. E doar o pauză de la Puterea dragostei, nu am ieșit din emisiune. Acolo, în emisiune, e foarte mult stres. E răutate acolo, e și multă dragoste. Mă întorc în casă? Vedem! Vedem!”, a spus el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imaginile toamnei! Bogdan Mocanu este negru de supărare! Au apărut poze cu Andra de la Puterea Dragostei complet dezbrăcată! Uite fotografiile! FOTO!

Citeste si: Poza pe care Bianca de la Puterea Dragostei ar trebui s-o şteargă URGENT de pe net! A vrut să fie sexy, dar uite ce gafă MONUMENTALĂ a făcut! FOTO!

După ce Jador a aflat că Simina este însărcinată cu Alex Zănoagă, toate sentimentele pe care le-a avut, în trecut pentru ea s-au dispersat. 

”Simina este femeia care mi-a atins inima. Aș fi vrut să iasă din sufletul meu, fiindcă știu că sunt multe lucruri care ne despart, dar…nu s-a putut. Acum însă, este un copil la mijloc și eu trebuie să îmi văd de viața mea”, a menționat Jador. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies