Decizie șoc luată de Simina și Alex Zănoagă în privința botezului! ”Va fi secret! Vor veni două-trei persoane!” DECLARAȚII EXCLUSIVE

Decizie șoc luată de Simina și Alex Zănoagă în privința botezului! ”Va fi secret! Vor veni două-trei persoane!” DECLARAȚII EXCLUSIVE
Decizie șoc luată de Simina și Alex Zănoagă în privința botezului! ”Va fi secret! Vor veni două-trei persoane!” DECLARAȚII EXCLUSIVE

Din cauza pandemiei de coronavirus, Simina și Alex Zănoagă au schimbat data ‎și locul botezului micuțului Dominic

La începutul lunii aprilie, Simina de la Puterea dragostei a devenit mămica unui băiețel superb. Frumoasa brunetă a născut, în mare secret, pentru a evita să primească mesaje în primele zile și a sta liniștită!

”Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă. Este îngrijită foarte bine la spital și, chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât imi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână.

Bebelușul este și el sănătos, a avut la naștere 3,820 kilograne, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume”, a declarat proaspătul tătic, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, imediat ce soția lui i-a dăruit un copil.

Citeste si: Andreea Pirui ii acuza pe Bianca si Livian ca sunt impreuna si ca mint lumea! Reactia uluitoare a lui Livian

Citeste si: Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei” arestat după ce a produs spirtul care i-a ucis pe cei zece ieșeni

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dezvăluiri șoc! Iancu Sterp a mâncat bătaie pentru banii furați de Culiță! ” Atunci am aflat cine era cu adevărat hoțul!”

Pe de altă parte însă, Simina și Alex Zănoagă, decizie șoc în privința botezului! ”N e gândim la siguranța și sănătatea copilului nostru!”

De atunci, a trecut aproape o lună, însă Simina și Alex sunt la fel de fericiți! ”Dominic este un băiețel minunat și cuminte. Nu plânge, s-a obișnuit cu casa, și ne împlinește pe amândoi. Nu ne mai încăpem în piele de bucurie de când am devenit părinți.

Universul nostru se învârte numai în jurul lui și doar al lui. E o fericire pe care nu o putem descrie în cuvinte”, a povestit Zănoagă pentru WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă”!

Pe de altă parte însă, Simina și Alex Zănoagă au luat o decizie șoc în privința botezului! ”Inițial, am dorit să facem un eveniment mare, în august! Din păcate, nu se poate! Din cauza restricțiilor date în perioada pandemiei de coronavirus, a trebuit să ne reorientăm.

În plus, ne gândim la siguranța și sănătatea copilului nostru! De aceea, vom organiza ceva restrâns, în mare secret, iar la biserică, nu vom fi mai mult de două-trei persoane. Apoi, când totul va trece, o să vedem...Vom face o petrecere așa cum ne place nouă, cu prietenii și familia”, a dezvăluit Alez Zănoagă la ”Ștafeta mixtă!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simina și Alex Zănoagă și-au anulat și nunta

După cununia civilă din ianuarie, Simina și Alex Zănoagă, cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei, au devenit azi soț și soție în fața legii, nu însă și în fața lui Dumnezeu.  De aceea, au luat decizia ca nunta să fie în august, la Timișoara.  Din păcate, pandemia de coronavirus le-a stricat planurile celor doi, astfel că, recent, ei au luat altă decizie.

”Nu mai avem cum să ne căsătorim anul acesta, este practic imposibil! După ultimele decizii, la eveniment, nu pot fi prezente multe persoane, iar noi suntem genul de oameni petrecăreți, care vor să îi aibă pe cei dragi alături, familie și prieteni. Din acest motiv, am luat decizia de a ne cununa religios anul viitor, să ne amintim cu drag de acest eveniment special din viața noastră”, a spus Alex la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, emisiune difuzată de WOWbiz.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies