Decizii surprinzătoare

Decizii surprinzătoare
Decizii surprinzătoare

Situațiile tensionate ce se vor derula între cele două familii Arslan și Unal continuă să surprindă privitorul astăzi, în noul episod al serialului “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Familia frumoasei Doga este în stare de șoc atunci când află motivul pentru care tânăra a decis să-și părăsească soțul, iar Kîvîlcîm este convinsă că diferențele dintre cei doi soți vor continua să le complice acestora viețile, dacă vor continua să rămână împreună. Kîvîlcîm, care mereu a susținut faptul că viziunea despre viață și conservatorismul familiei Unal nu rezonează cu principiile de viață ale familiei Arslan, își susține fiica în decizia luată și o avertizează că lucrurile se vor agrava între ea și Fatih, dacă nu divorțează.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Când Abdullah află despre incidentul petrecut între cei doi soți își îndeamnă fiul să rezolve, imediat, această situație dificilă pentru ambele familii. În plus, Abdullah va trece prin momente stânjenitoare atunci când va fi nevoit să plătească unor cămătari o uriașă sumă de bani, din cauza afacerilor nepotrivite făcute de fiul său, Mustafa.

Faith încearcă să își îmbuneze soția, și este șocat să afle că aceasta nu mai acceptă tensiunile și restricțiile din casa familiei Unal. Disperat, Faith îi cere ajutorul lui unchiului său Omer însă acesta consideră că presiunea exercitată din partea întregii familii Unal, asupra lui Doga, este foarte mare.

O atitudine neașteptată, în ceea ce privește problema dintre Fatih și Doga, va veni din partea surorii acestuia, Nursema.

Tânăra, care și ea trăiește sub presiunea restricțiilor din casă, își va înfrunta propria familie. Curajul de care dă dovadă Nursema zguduie din temelii echilibrul familiei Unal.

Cu cine se va întâlni Kîvîlcîm pentru a “rezolva” problema căsniciei fiicei sale și, ce adevăr teribil va afla aceasta, care vizează o persoană foarte importantă din viața sa, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies