Declaratia cutremuratoare a Stelei Popescu. Se gandea din ce in ce mai des la moarte. "Abia astept sa ma imbratiseze Puiu"

Declaratia cutremuratoare a Stelei Popescu. Se gandea din ce in ce mai des la moarte.
Declaratia cutremuratoare a Stelei Popescu. Se gandea din ce in ce mai des la moarte. "Abia astept sa ma imbratiseze Puiu"

In ultima vreme, Stela Popescu reflecta din ce in ce mai des la trecerea in nefiinta desi sustinea ca nu are probleme grave de sanatate.

 

Trecerea in nefiinta a multor colegi ai ei de breasla a facut-o pe Stela Popescu sa se gandeasca des la moarte in ultimii doi ani, scrie WOWBiz.ro

Indragita actrita declara ca are o tristete mare in suflet cand se gandeste la ultima calatorie, dar totodata se bucura ca o sa-l revada pe barbatul vietii, cel despre care spunea ca a fost sufletul ei pereche.

Regizorul si scenaristul Puiu Maximilian s-a stins in urma cu 17 ani, iar de atunci actrita nu a mai fost aceeasi in ciuda zambetului pe care-l afisa intotdeauna.

" Ma tem ca nu o sa mai joc si nu o sa mai simt energia si bucuria publicului, dar sincer abia astept sa ma imbratiseze Puiu (n.r Puiu Maximilian) pentru eternitate. Imi este greu fara el", marturisea marea doamna a teatrului romanesc in urma cu ceva timp.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Stela Popescu suferea de diabet. Netratat, duce la atac cerebral! Uite care sunt simptomele si cum sa te feresti

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies