Declarații de dragoste între Robert și Giuly. Ce și-au spus cei doi îndrăgostiți. „Nu îmi vine să cred că e așa puțin timp.”

Declarații de dragoste între Robert și Giuly. Ce și-au spus cei doi îndrăgostiți. „Nu îmi vine să cred că e așa puțin timp.”
Declarații de dragoste între Robert și Giuly. Ce și-au spus cei doi îndrăgostiți. „Nu îmi vine să cred că e așa puțin timp.”

Robert și Giuly au avut parte de câteva momente de intimitate și și-au declarat iubirea.

Dragostea plutește din ce în ce mai mult în aer în Casa Iubirii, acolo unde concurenții sunt împărțiți între situații neașteptate și povești care iau naștere și se dezvoltă din ce în ce mai mult, de la o zi la alta. Este și cazul lui Robert și Giuly, care au început să pornească unul către celălalt cu pași mărunți spre a forma o adevărată poveste de dragoste împreună. De fiecare dată când au ocazia, cei doi petrec timp unul alături de celălalt și își fac declarații dulci, în ciuda tuturor celor care se întâmplă în jurul lor.

Declarații de dragoste între Robert și Giuly. Cei doi și-au spus cuvinte dulci

Citește și: Băieții din „Casa Iubirii” observă cum Gagea pierde teren în fața Alexandrei. Ce spune tânăra despre Patrick. „E foarte tare că alți concurenți văd calități în ea.”

Robert și Giuly
Robert și Giuly[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Robi și Sebastian din Casa Iubirii, fotografiați la piscină în prezența unor fete. Cum explică cei doi situația. „Aș fi vrut să se vadă din alt unghi.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Chiar dacă în Casa Iubirii au loc mai multe discuții între concurenți cu privire la anumite situații dintre ei, dar și sentimente neîmpărtășite uneori, nu este și cazul lui Giuly și a lui Robert, deoarece tinerii par a fi îndrăgostiți până la culme unul de celălalt și își spun cuvinte frumoase de fiecare dată când au ocazia. Cei doi s-au așezat pe o canapea, mai retrasă de ochii curioșilor, acolo unde s-au ținut în brațe, s-au sărutat și și-au declarat iubirea.

Tânăra a spus că are impresia că îl cunoaște de foarte mult timp, iar cei doi se completează perfect unul pe celălalt și nu îi vine să creadă că a trecut atât de puțin timp de când sunt împreună. Robert a confirmat toate cele spuse și i-a transmis cât de mult o iubește și nu s-au oprit din a se privi ochi în ochi. 

Giuly: Vreau să zic că am impresia că te cunosc de prea mult timp și ne completăm, suntem unul pentru celălalt.

Eu asta simt. Adică când stau să mă gândesc de când ne cunoaștem aici, nu îmi vine să cred că e așa puțin timp.

Robert: Și eu de fiecare dată simt că parcă te știu de mult mai mult timp, nu știu care a fost contextul, dar să știi că te iubesc mult.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Giuly: Și așa cum simți tu. Și eu te iubesc!

Robert și Giuly
Robert și Giuly[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Robi și Sebastian din Casa Iubirii, fotografiați la piscină în prezența unor fete. Cum explică cei doi situația. „Aș fi vrut să se vadă din alt unghi.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies