Declaratii de ultimul moment ale Gabrielei Cristea despre sarcina! “Nu mai pot dormi noaptea si am slabit doua kilograme”!

Declaratii de ultimul moment ale Gabrielei Cristea despre sarcina! “Nu mai pot dormi noaptea si am slabit doua kilograme”!
Declaratii de ultimul moment ale Gabrielei Cristea despre sarcina! “Nu mai pot dormi noaptea si am slabit doua kilograme”!

Gabriela Cristea se afla in ultimul trimestru de sarcina si abia asteapta sa aduca pe lume o fetita! Prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” va naste la finele lunii septembrie, insa pana atunci, lupta cu insomniile si, surprinzator, chiar cu pierderea in greutate!

Insarcinata in luna a opta, Gabriela Cristea este inca activa si, zilnic, poate fi vazuta la show-ul amoros pe care il modereaza la KanalD! 

 

 

Gabi Cristea numara zilelele pana cand va deveni mamica! Frumoasa prezentatoare urmeaza sa nasca la sfarsitul lunii septembrie o fetita si acest lucru ii umple inima de bucurie! “Va fi cel mai frumos dar primit de la viata! Mi-am dorit atat de mult un copil, incat faptul ca mai am atat de putin pana cand am sa il tin in brate, ma face
sa fiu nerabdatoare, dar totodata si foarte fericita”
, a declarat vedeta, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Pana cand va aduce pe lume belelusul, Gabriela Cristea se confrunta insa cu probleme care apar in trimestrul trei de sarcina.

“In ultima vreme, imi este mai dificil sa ma deplasez! Nu pot nici sa mai dorm noaptea, decat foarte putin, maxim doua-trei ore pe seara! Din acest motiv, am si slabit vreo doua kilograme! Insa, in general, totul este in regula cu sarcina, nu ma simt altfel decat alte gravide in luna a

opta! Am fost si la control, iar medicul meu mi-a spus sa stau linistita, fiindca fetita se dezvolta normal, iar starea mea se incadreaza in parametri standard din aceasta perioada”, a mai spus vedeta pentru WOWbiz.ro!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gabriela Cristea este nerabdatoare sa-si stranga copilul in brate! Ce a marturisit graviduta

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies