Decorarea casei tale de Crăciun: sfaturi și trucuri

Decorarea casei tale de Crăciun: sfaturi și trucuri
Decorarea casei tale de Crăciun: sfaturi și trucuri

Copaci, nașteri, panglici și ghirlande... Decorarea casei de Crăciun este o chestiune serioasă și ca în fiecare an a sosit și vremea decorațiunilor.

Cu Crăciunul apropiindu-sede colț este necesar să începem să te gândești cum să decorezi casa în spiritul Crăciunului, căutând modalități de a uimi adulții și copiii. Un pic ca totul, dar în acest caz în special, secretele pentru a face ochii oaspeților să se lărgească sunt: nu neglija niciun detaliu și decorează fiecare colț al casei.

Chiar dacă poate părea o sarcină dificilă, studiind cu atenție rezultatul dorit, decorarea casei va deveni un moment de fericire extremă, mai ales dacă în familie sunt copii.

Ești gata să descoperi toate trucurile și sfaturile pe care trebuie să ți le dăm pentru decorarea casei tale de Crăciun? Vei vedea, cu un praf de imaginatie vei avea cele mai frumoase decoratiuni de Craciun.

Fiecare decor de Crăciun este capabil să ne facă casa mai caldă și mai primitoare dar, pentru a crea un scenariu respectabil, nu ne putem permite să aranjam decorațiunile la întâmplare și să adoptăm mai multe stiluri diferite și poate deconectate, riscăm să facem combinații și culori incorecte.

Primul pas pentru a oferi casei tale magia Crăciunului este să identifici aspectul și designul casei tale și să alegi stilul care se potrivește cel mai bine decorului acesteia.

STIL CLASIC – mobilierul în stil clasic favorizează o paletă de culori tradițională, cum ar fi: roșu, alb, verde, auriu și argintiu.

STIL MODERN – mobilierul modern nu are limite de culoare, aspectul său minimal evidențiază liniile și detaliile tuturor decorațiunilor.

Sic si elegant, clasic sau pop si trendy ... dupa ce te-ai hotarat cu ce stil iti vei decora casa de Craciun, poti continua cu alegerea culorilor .

Culori

Cu siguranta iti va fi clar cat de esentiale sunt culorile pentru a da casei o adevarata atmosfera de Craciun. Un brad de Crăciun bine făcut va avea cu siguranță un atracție puternică, dar contextul, fundalul și peisajul general sunt cele care dau armonie și magie, conform Elefun.

În ceea ce privește alegerea decorațiunilor, dă liberă exprimare creativității tale și a tot ceea ce ți se pare original, dar identifică un fir comun care reglează nuanțele .

Deci, care sunt culorile pe care să le alegi pentru a da casei tale un aspect complet de Crăciun? Sunt multe, de la clasice la noi intrări

Culori clasice

ROSU – rosul este culoarea cea mai folosita si reprezinta cel mai mult Craciunul. Este un simbol al vitalității și regalității și este adesea combinat cu aur, argint și alb. Această culoare, adaptându-se bine mobilierului în stil clasic, asigură o atmosferă tradițională de Crăciun.

ALB – Albul amintește foarte mult de peisajele moi înzăpezite caracteristice perioadei de Crăciun. Este un alt protagonist, un simbol al purității, capabil să creeze un scenariu cu adevărat evocator cu tonurile sale reci. Eleganta si rafinata, se foloseste in decoratiuni de orice context, fie ele moderne sau clasice.

VERDE – Verdele este una dintre culorile tradiționale ale Crăciunului. Se potrivește perfect cu roșu și alb, dar și cu materiale naturale precum lemnul, pluta, sfoara și cartonul. Culoarea perfectă pentru cei care iubesc un stil simplu și natural. Folosit pe scară largă în decorațiuni tradiționale, dar recent redescoperit, într-un amestec de nuanțe, pentru mobilier modern.

AUR ȘI ARGINTIU – Metalic, intens, adesea folosit alături de alte nuanțe ca o mișcare câștigătoare pentru a crea decorațiuni extrem de eficiente. Parteneri perfecti de alb, rosu, verde, roz, liliac, negru, albastru etc.

Culori la modă

Pe lângă marile clasice, adăugăm culori la modă pentru acest an, perfecte pentru oricine vrea să mai îndrăznească puțin și să ofere casei un aspect nemaivăzut până acum.

ALBASTRU DESCHIS – Culoarea cerului și a mării devine o necesitate a expresiei Crăciunului în acest an. Această culoare calmă și extrovertită creează contraste fabuloase alături de alb și argintiu.

ORANGE – O culoare care creează decoruri calde cu mare vitalitate, decorațiuni în care domnește portocaliul insuflă optimism și bună dispoziție. Arată perfect alături de auriu și maro.

ROZ – Roz bebeluș strălucitor, roz antic sensibil… o culoare foarte puternică care a intrat și în must-have-urile din acest an. Combinat cu alb și argintiu pentru a-și tonifica sufletul romantic.

Alături de roz, violet, roșu amarant și cireș intră în top 10 și nu trebuie subestimate temele în stil nordic care, prin farmecul lor evocator, dau viață atmosferelor de basm.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies