Deea Codrea a declarat că îşi doreşte să devină mămică: "Două fetiţe cu ochii albaştri"

Deea Codrea a declarat că îşi doreşte să devină mămică:
Deea Codrea a declarat că îşi doreşte să devină mămică: "Două fetiţe cu ochii albaştri"

Pe Deea Codrea ai putea sa o vezi desenand printre picaturile de apa care se scurg lenes pe geam sau ai putea-o zari dansand prin ploaie acoperita de sacoul Lui si cu talpile goala sau citind ghemuita intr-un fotoliu un volum de Marcel Proust.

Cine este mai exact Deea Codrea? La ce viseaza ea?

Deea Codrea: Oh, Deea Codrea e altfel acum! E culmea, o Deea Codrea pe care am ajuns sa o iubesc. Stiu ca putini vorbim despre asta dar chiar e al naiba de important sa te iubesti, tu pe tine, iar eu abia acum am descoperit asta. Deea Codrea e un om plin de visuri, un om determinat, puternic si am descoperit: rabdator! Ca sa echilibrez balanta e si un om care si-ar dori sa-si piarda mai des capul, ma iau cam in serios, ce-i drept! De

visat, visez la o casa cu ferestre mari, la doua fetite cu ochii albastri si la fericirea mea, definita de lucruri marunte. Sigur ca mai visez si la premiul "Bravo Ai Stil Celebrities!"

Daca te-ai intoarce in timp si ai fi din nou copil, ce ai vrea sa faci? Povesteste-ne despre copilaria ta. Care sunt lucrurile de care iti amintesti cu drag?

Deea Codrea: Sa copilaresc mai mult! Sa fac tampenii, sa-mi julesc genunchii mai des, sa rad mai puternic, sa plang mai putin si sa cred mai tare! Imi amintesc de bunicul meu constant si de conexiunea asta dintre mine si el, de schimbul de priviri, de bratele care insemnau acasa, de tot! Si-mi mai amintesc de haine, multe, aruncate, probate, stricate, toate ale mamei, normal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deea Codrea de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a vorbit despre viitorul ei profesional

Deea Codrea
Deea Codrea este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities!"[Sursa foto: Instagram]

Unde te vezi in viitor, profesional si personal vorbind?

D.C: Ma vad fericita! Profesional ma vad lucrand intr-un atelier sau intr-o redactie de moda cu oameni pasionati in jurul meu. Personal, ma vad acasa in bratele lui.
Deea Codrea despre copilarie

Esti o femeie sensibila, dar si puternica. Cum functioneaza aceste doua calitati destul de paradoxale, la tine?

D.C: Am spus mereu ca imi tratez sensibilitatea ca pe o super putere! Paradoxal sau nu, cred ca puterea femeilor sta fix in sensibilitate. Ca asta ne diferentiaza cumva de barbati si ca apele linistite sunt cele mai adanci. Asa si cu noi, o femeie sensibila poate schimba lumea, crede-ma, in plus ne-am saturat de "pumn in masa", se mai poate si altfel!

Citeşte continuarea acestui interviu special doar pe kanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies