Deea Codrea, apariție senzațională cu burtica de gravidă la vedere: „Voi naște natural, în apă!”

Deea Codrea, apariție senzațională cu burtica de gravidă la vedere: „Voi naște natural, în apă!”
Deea Codrea, apariție senzațională cu burtica de gravidă la vedere: „Voi naște natural, în apă!”

Deea Codrea a fost prezentă la un eveniment important de fashion, într-o formă de zile mari, cu o săptămână înainte de a naște.

Seara trecută, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente de fashion din România, Elle Style Awards. Printre invitați, am zărit-o pe Deea Codrea, care a ales o ținută extrem de îndrăzneață. Viitoarea mămică arată senzațional și este extrem de nerăbdătoare să își strângă la piept bebelușul, care va veni pe lume chiar săptămâna viitoare.

Deea a mărturisit că a avut pofte diferite în fiecare trimestru, însă marele său noroc a fost că nu are o plăcere deosebită de a mânca alimente dulci, fiind o împătimită a mâncărurilor acre.

Deea Codrea
Deea Codrea urmează să devină mamă pentru prima dată[Sursa foto: Instagram]

„În fiecare trimestru am avut pofte. În primul trimestru ajunsesem la 80 de mere verzi pe zi, după am ajuns la măsline verzi. În general chestiile acre mi-au plăcut super mult, iar acum mănânc niște jeleuri super acre”, a povestit Deea Codrea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Deea Codrea va fi mămică de băiat! Cum arată fosta concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities după 35 de săptămâni de sarcină

Deea Codrea va naște natural, în apă

Deea Codrea își dorește să nască natural, în apă, motiv pentru care săptămâna viitoare va pleca alături de partenerul ei spre Constanța, unde sunt medici specializați în acest tip de nașteri.

„O să nasc natural, îmi doresc să nasc natural, în apă. Pentru asta o să mergem la Constanța de săptămâna viitoare, pentru că doar acolo am găsit un loc care să încurajeze acest gen de nașteri. E ultimul eveniment înainte de naștere”,  adezvăluit Deea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Deea ne-a povestit că iubitul ei a fost un sprijin real pe toată perioada sarcinii, oferindu-i toată grija și atenția de care avea nevoie și că se consideră o norocoasă din acest punct de vedere.

„A fost super fericit, pentru că noi ne doream treaba asta și a fost foarte fericit că s-a întâmplat. Dacă nu era el în perioada asta, nu știu ce aș fi făcut, cred că e foarte important ca atunci când alegi să faci un copil, să fie persoana potrivită, o persoană care să te înțeleagă și să te susțină, pentru că treci

printr-un amalgam de stări, în unele momente nici tu nu te înțelegi și atunci e bine să fie cineva acolo care să înțeleagă lucrurile pentru tine, iar din acest punct de vedere chiar sunt norocoasă. Mi s-a schimbat viața în ultimul an. Mergeți la „Bravo ai stil”, la Kanal D, că se întâmplă lucruri extraordinare!”, a povestit Deea Codrea.

Citeste si: Deea Codrea de la Bravo, ai stil! Celebrities, primele declaraţii după ce a aflat că va deveni mămică: "Fără să caut, fără să strig, fără să alerg..."



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies