Deea Codrea, transformare spectaculoasă! Cum arăta înainte de operațiile estetice

deea codrea
deea codrea

La ce operații estetice a recurs concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities pentru a avea look-ul de acum. Transformarea este una spectaculoasă.

Deea Codrea este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ținutele sale au fost de multe ori apreciate de către jurații emisiunii, iar mulți fani ai emisiunii au îndrăgit-o pentru faptul că a stat departe cât a putut de scandaluri.

Înainte să devină cunoscută, tânăra din Pitești arăta complet diferit. Ea a început să cocheteze cu celebritatea în momentul în care a încercat să aibă o agenție de modă în orașul natal.

Citeste si: Andreea Tonciu, imagini incendiare din perioada când voia să devină cunoscută! Nu o recunoşti!

Cât a plăti Deea Codrea pe operațiile estetice

O prietenă apropiată a vorbit despre operațiile estetice la care a recurs pentru a-și face cât mai ușor loc în showbiz. Complexată de câteva defecte fizice pe care le-a remarcat în adolescență, Deea ar fi chletuit zeci de mii de euro pentru a ajunge la look-ul pe care îl are are acum.

Pe lângă buzele pline, Deea și-a „aranjat” și nasul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

deea codrea
deea codrea

Citeste si: Raluca Bădulescu s-a îngrășat în izolare: „ În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată”

„Deși era drăguță, nu a fost niciodată considerată frumoasă, și poate că aceste complexe au stat și în calea succesului din cariera ei, dar și în calea mariajului ei, care a durat, de altfel, foarte puțin.

Mereu se compara cu alte femei mult mai frumoase decât ea și singurul ei scop era să aibă cât mai repede un nume ca apoi să își facă mai multe operații estetice și să ajungă cum se visa ea să fie.

De asta a și început treaba cu blogul ei, ca să poată face bartere: la clinici estetice sau alte firme de beauty. Altfel, dacă ar fi plătit pe toate operațiile ei estetice, probabil că suma ar fi fost de câteva zeci de mii euro, bani pe care nu cred că îi are pentru că nu a fost

niciodată vreo fată prea bogată”, a declarat o prietenă din tinerețe a Andreei, pentru cancan.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Raluca Bădulescu s-a îngrășat în izolare: „ În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies