Deea Maxer este foarte fericită alături de noul său iubit. Cum se înțeleg copiii artistei cu bărbatul

Deea Maxer este foarte fericită alături de noul său iubit. Cum se înțeleg copiii artistei cu bărbatul
Deea Maxer este foarte fericită alături de noul său iubit. Cum se înțeleg copiii artistei cu bărbatul

Deși nimeni nu se aștepta, divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a fost un eveniment șocant, chiar și pentru cei apropiați.

Cu toate acestea, ambii și-au refăcut viețile surprinzător de repede. Dinu a încercat o relație nouă, dar aceasta nu a funcționat, în timp ce Deea Maxer pare să fie într-o relație fericită cu un bărbat mai tânăr decât ea. Se poate observa o bucurie ieșită din comun pe fața artistei, atunci când se află lângă noul partener.

Citește și: „Eu am avut cu nevastă-mea o relație specială.” Dorel Vișan a mărturisit adevăratul motiv pentru care nu s-a mai căsătorit de 30 de ani

Deea Maxer este foarte fericită alături de noul său iubit

Datorită fericirii și armoniei pe care o simte în relația sa actuală, Deea Maxer a luat decizia de a-l introduce rapid pe Robert în viața sa de mamă a doi copii, ceea ce sugerează că există înțelegere, respect și sentimente puternice între cei doi. Această decizie se reflectă în postările făcute de Deea pe Instagram, care au fost apreciate și repostate și de partenerul său.

Pe pagina sa de Instagram, artista a dezvăluit că și-a petrecut weekend-ul cu cei doi copii ai săi, chiar dacă fiul ei a rămas cu tatăl său. Momentul de familie a inclus și prezența noului ei partener, iar Deea Maxer a postat o poză cu fiica ei în brațele noului iubit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Deea Maxer este foarte fericită alături de noul său iubit.
Deea Maxer este foarte fericită alături de noul său iubit.[Sursa foto: Instagram]

Robert le-a intrat în grații copiilor Deei Maxer

Se pare că, deși nu are proprii săi copii, Robert îi iubește pe cei mici și își arată afecțiunea față de ei prin implicarea în activitățile lor.

În special în ceea ce o privește pe fiica Deei, Robert a petrecut deja timp cu ea în trecut și se pare că au o relație strânsă.

În acest weekend, după ce au mers împreună prin oraș, cei doi au făcut și activități de colorat împreună, Roobert ajutând-o pe fetiță să își folosească imaginația. Recent, în timp ce se aflau în trafic, Deea a surprins o interacțiune dintre cei doi pe geam, trimitându-și inimioare unul altuia.

Ca mamă și parteneră, Deea Maxer este fericită să vadă că Robert se înțelege bine cu copiii ei și se implică în viața lor.

Este conștientă că deciziile pe care le ia trebuie să fie benefice pentru toți cei implicați, iar acest lucru o face fericită și împlinită.

Deea Maxer este foarte fericită alături de noul său iubit.
Deea Maxer este foarte fericită alături de noul său iubit.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Machiaj pentru vară. Trucuri de machiaj pentru a-ți menține aspectul proaspăt și natural în timpul verii



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Să fie foarte clar.” Rona Hartner a vorbit despre operațiile estetice, după ce Elena Merișoreanu a mărturisit că merge la medicul estetician

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies