Deea Maxer, întâlnire emoționantă cu fosta cumnată! Care este relația dintre brunetă și familia lui Dinu Maxer? Imaginile vorbesc de la sine

Deea Maxer, întâlnire emoționantă cu fosta cumnată! Care este relația dintre brunetă și familia lui Dinu Maxer? Imaginile vorbesc de la sine
Deea Maxer, întâlnire emoționantă cu fosta cumnată! Care este relația dintre brunetă și familia lui Dinu Maxer? Imaginile vorbesc de la sine

Deea Maxer a postat pe contul său de Instagram imagini înduioșătoare alături de nepoțica sa.

Deea și Dinu Maxer au petrecut împreună mai bine de 18 ani. Pe parcursul relației lor, cei doi au părut un cuplu model, care se iubesc și se respectă reciproc. Ulterior, lucrurile au început să meargă într-o direcție nefavorabilă între ei, iar cei doi soți Maxer au decis de comun acord să pună punct căsniciei lor.

Acum, Deea și Dinu Maxer păstrează o relație de respect și comunică doar strictul necesare, ceea ce ține de cei doi copii ai lor.

Bruneta, la rândul ei, și-a refăcut viața alături de Robert Drilea, un tânăr afacerist și pare că este mai fericit ca niciodată în brațele lui, fapt care a făcut-o să se îndepărteze și mai tare de Dinu.

Deea Maxer, imagini emoționante alături de nepoțica sa

Citește și: „Nu puteam sta departe” Dinu Maxer, într-o formă de zile mari pe litoralul românesc! Cum a fost surprins artistul, la patru luni de la divorțul de Deea

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Deea Maxer, imagini emoționante alături de nepoțica sa
Deea Maxer, imagini emoționante alături de nepoțica sa[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă ea și Dinu nu au rămas în relații prea bune, Deea încă ține legătura cu fosta ei cumnată. Bruneta a postat pe contul său de socializare o serie de filmulețe emoționante alături de nepoțica sa.

Fosta soție a lui Dinu s-a gândit să îi facă o vizită fostei sale cumnate și s-a bucurat de timpul petrecut alături de micuță, dar și de cei care până acum câteva lui, făceau parte din familia ei.

Bruneta nu a povestit până acum în ce relații a rămas cu familia fostului soț, dar după imagini deducem că încă au o legătură apropiată. Cu toate acestea, din dialogul pe care vedeta l-a avut cu fetița ne putem da seama că bruneta nu a mai văzut-o de mult timp pe micuță și implicit nici pe părinții săi, iar întâlnirea dintre ei este primită cu brațele deschise, atât de fosta soție a lui Dinu, cât și de sora lui.

Ghiciți voi pe cine am eu aici?! Pe nepoțica! Doamne, de când nu te-am mai văzut! Semeni cu mumă`ta și cu frate`tu de n-am văzut! Până acum râdeai, stai să-ți schimb poziția! Doamne, cât e de frumoasă! Iubita mea! Vorbești? Haide, vorbește cu Deea! Iubita mea, și mie mi-a fost cel mai dor de tine !”, i-a spus Deea micuței, fiind vizibil emoționată.

Deea Maxer, întâlnire emoționantă cu fosta cumnată! Care este relația dintre brunetă și familia lui Dinu Maxer? Imaginile vorbesc de la sine!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Alina Pușcaș și soțul ei, afaceri de mii de euro! Cât câștigă prezentatoarea TV și soțul său din afacerile pe care le dețin?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies