„Acel moment când ai o iubită extraordinară.” Deea Maxer trăiește clipe de vis alături de Robert Drilea. Cum a fost surprinsă vedeta pe rețelele de socializare

„Acel moment când ai o iubită extraordinară.” Deea Maxer trăiește clipe de vis alături de Robert Drilea. Cum a fost surprinsă vedeta pe rețelele de socializare
„Acel moment când ai o iubită extraordinară.” Deea Maxer trăiește clipe de vis alături de Robert Drilea. Cum a fost surprinsă vedeta pe rețelele de socializare

După ce a divorțat de Dinu Maxer, Deea și-a refăcut viața, iar acum trăiește clipe de fericire profundă alături de noul său partener. De când a simțit iar fiorii iubirii, bruneta se bucură intens de orice moment și este recunoscătoare pentru fericirea pe care o simte.

Chiar dacă nu au foarte mult timp împreună, cei doi se gândesc deja la viitor, iar în urmă cu puțin timp au vorbit și despre un copil.

Citește și: „Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare.” Dinu Maxer se află într-o nouă relație

Deea Maxer, volanul unei mașini de lux

Robert Drilea se ocupă cu câteva afaceri, iar printre ele se află și vânzarea mașinilor destul de costisitoare. Deea îl susține în orice face, motiv pentru care de fiecare dată când are ocazia îi promovează afacerea și este mândră de reușitele lui.

Și Deea Maxer are avantaje, deoarece în urmă cu puțin timp, chiar actualul său partener i-a făcut o fotografie și se poate observa cum este la volanul unei mașini de lux.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Acel moment când ai o iubită extraordinară și o mașină extraordinară”, a scris Robert Drilea pe Instagram.

Deea Maxer se descurcă foarte bine atunci când vine vorba să conducă o mașină cu mulți cai putere și nimic nu o poate opri, nici măcar traficul din București.

Deea Maxer este o mămică dedicată pentru cei doi copii

După ce ea și Dinu Maxer au mers pe drumuri separate, fetița a rămas cu Deea, iar băiatul cu artistul. Cei doi s-au gândit foarte mult la binele copiilor și la cum vor crește, motiv pentru care bruneta și-a achiziționat un apartament în același bloc ca Dinu.

Mulți au judecat-o și i-au spus că după ce și-a refăcut viața nu se mai ocupă de copii, iar Deea nu s-a putut abține și le-a dat un răspuns pe măsură celor care dau comentarii negative.

  „O mamă sacrifică multe pentru copiii ei... și își dă seama de importanța de a-și prioritiza și propriile nevoi.  Pentru că mamele fericite și sănătoase sunt cele mai bune mame”, a fost mesajul transmis de Deea Maxer, pe contul ei oficial de Instagram. 

Citește și: „Așa cum spuneam acum câteva săptămâni, ea este profesoara mea de dans.” Dinu Maxer a vorbit despre experiența pe care a avut-o în Dubai, la puțin timp după divorț



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Scena e sacră, nu are voie să fie întinată de nimeni.” Gheorghe Turda a sărit în apărarea fostei sale iubite, Elena Merișoreanu, după ce Angela Rusu a început un conflict

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies