Delia a slabit 10 kilograme si arata foarte bine! Un detaliu inestetic iese insa in evidenta! VIDEO!

Delia a slabit 10 kilograme si arata foarte bine! Un detaliu inestetic iese insa in evidenta! VIDEO!
Delia a slabit 10 kilograme si arata foarte bine! Un detaliu inestetic iese insa in evidenta! VIDEO!

Delia este artista momentului si toata lumea este cu ochii pe ea. Orice aparitie a cantaretei este intens comentata si repetitiile pe care le-a facut pentru Forza Zu nu au fost o exceptie.

Organizatorii spectacolului Forza Zu au oprit evenimentul din cauza furtunii, iar cei mai "grei" artisti nu au mai apucat sa urce pe scena. Aveau pregatite show-uri inedite, dar deh, cu toanele naturii nu te pui...Am reusit sa o studiem insa pe Delia sambata, la pranz, la repetitii.

Cantareata anului a ajuns la scena nemachiata, au aerul ei relaxat si...cu 10 kilograme mai putin decat avea anul trecut, la acelasi eveniment.

Solista nu a mai fost atat de slaba de pe vremea cand lansa piesa "Vino la mine", fapt semnalat si de colegele ei de breasla care nu au contenit sa o complimenteze.

Ei bine, din pacate, la o analiza scurta, un detaliu inestetic a iesit in evidenta. Cantareata are pielea incretita in jurul genunchilor, aspect care nu poate fi mascat cu niciun truc feminin atunci cand alegi sa porti rochie scurta, fara dres.

Important e ca pe Delia nu o deranjeaza acest aspect si poarta ce-si doreste, fara sa o intereseze comentariile carcotasilor.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Delia Antal a întâmpinat probleme la naştere: ”Am avut nişte dureri...A fost ca un film de groază!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies