Delia de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre momentul fierbinte cu Marinescu: „Nu-mi pare rău”

Delia de la Puterea dragostei
Delia de la Puterea dragostei a fost o prezență efervescentă în emisiune

Ce planuri de viitor are fosta concurentă, după ce a fost în camera roșie cu Cristian Marinescu.

Delia de la Puterea dragostei a fost o prezență extrem de efervescentă în casa dragostei. Tânăra a reușit să fie protagonista unui moment fierbinte, atunci când s-a lăsat filmată alături de Cristian Marinescu în camera roșie. Tânăra a fost eliminată și acum se află acasă, în Germania, acolo unde locuiește cu familia, iar după ce toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, Delia Lina a vorbit despre momentul fierbinte de la Puterea Dragostei.

Tânăra a fost pusă la zid de către colegii săi de competiție, dar și de unii fani ai emisiunii, care nu au înțeles că totul a fost un joc pentru ea.

„Eu m-am dus acolo ca să mă distrez, pentru că sunt tânără. Nici nu am intrat pentru cineva acolo. La început, nu-mi plăcea de Marinescu pentru că făcea mișto de toată lumea acolo.

După un timp, mi-am dat seama că e un tip fain, cu care poți să te distrezi. Cred că e cel mai tare caracter de acolo.

Citeste si: Marinescu și Delia de la "Puterea Dragostei"... au făcut show în camera roșie! Atenție, ipostaze interzise minorilor!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro


Nu-mi pare rău (n.red de scena din camera roșie). Mai rău îmi pare că nu m-am distrat mai tare. Pentru că acela a fost singurul moment din casă în care m-am distrat. Am primit foarte multe comentarii urâte după ce au apărut imaginile cu camera roșie. Dar, eu nu am făcut striptease, ca să fiu criticată”, a mărturisit Delia după ce a plecat de la Puterea Dragostei.

Delia de la Puterea dragostei
Delia de la Puterea dragostei, despre planurile de viitor[Sursa foto: Instagram]

Ce au spus concurenții după ce au văzut-o pe Delia în camera roșie

Delia a mai povestit povestit și că Andrada, fosta colegă care a avut o reacție exagerată după ce a văzut scena din camera roșie, și-a cerut scuze în afara emisiunii, imediat după ce a văzut imaginile și contextul.

Cât despre băieții care au comentat și au condamnat-o pentru dezinvoltura sa, Delia are un singur mesaj: „Dacă o să intru înapoi o să merg cu toți în camera roșie, ca să nu mai zică niciunul nimic”.

Delia de la Puterea dragostei
Delia de la Puterea dragostei își dorește să revină în emisiune[Sursa foto: Instagram]

În plus, Delia nu exclude o altă emisiune, unde crede că ar putea să fie o ispită bună și ar putea să se distreze, așa cum a încercat să fie și la Puterea dragostei, dar a fost înțeleasă greșit:

„Vreau să fiu ispită, cred că aș fi una bună”, a mărturisit Delia, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe contul său de Instagram.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies