Delicat, viu-colorat sau in aromonie cu natura? Ce fel de buchet de mireasa preferi?

Delicat, viu-colorat sau in aromonie cu natura? Ce fel de buchet de mireasa preferi?
Delicat, viu-colorat sau in aromonie cu natura? Ce fel de buchet de mireasa preferi?

Buchetul de mireasa este indispensabil in ziua nuntii.

Buchetul de mireasa este indispensabil in ziua nuntii. Chiar daca am putea spune ca are doar rol estetic, adevarul este ca sunt cateva traditii legate de buchetul de mireasa. Spre exemplu, aruncarea buchetului in timpul petrecerii de nunta. Se spune ca fata care il prinde, se va marita urmatoarea. Daca in trecut, buchetul de mireasa se spunea ca apara fata care se marita de spirite rele si atrage bunastarea in casnicie, astazi nu se mai tine cont de aceste superstitii.

Iar miresele sunt in cautarea celui mai frumos buchet pe care il pot gasi. Unele dintre ele deja stiu cum vor sa arate buchetul, nici nu se gandesc sa nu se bucure de un buchet personalizat. Alte mirese spun ca il vor alege pe cel care va iesi cel mai mult in evidenta, dupa ce vor consulta oferta florariilor. Si bineinteles, buchetul trebuie sa se potriveasca si cu restul aranjamentelor florale, dar si cu rochia de mireasa si tematica nuntii in general.

In cazul in care si voi aveti nunta in viitorul apropiat si va doriti un buchet de mireasa proaspat, care sa impresioneze si care sa fie exact pe gustul vostru, va recomandam sa dati o sansa si florariilor online. In felul acesta, o sa puteti studia mai bine ofertele si o sa puteti sa luati o decizie dupa ce ati vizionat toate produsele. Fara sa mai fiti presate de timp, puteti viziona poze si apoi puteti alege buchetul pe care il preferati.

Sau puteti sa folositi cateva modele drept inspiratie si apoi sa va personalizati buchetul de mireasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

In continuare o sa va prezentam cateva modele de buchete de mireasa de la Maison d'Or, buchete potrivite atat pentru o nunta de primavara tarzie, dar si pentru o nunta vara.

Sunt realizate din flori proaspete, asa ca nu va trebui sa va faceti griji in privinta aceasta.

Prima recomandare este Buchetul de Mireasa Bujori Si Dahlia. Este un buchet delicat, elegant, care se potriveste unei mirese care doreste sa pastreze o linie clasica in ceea ce priveste aranjamentele florale, dar si stilul nuntii si chiar si rochia ei. Buchetul este realizat in principal din minirosa alba, trandafiri albi, bujori albi si dahlia alba, toate florile fiind legate cu un material satinat, alb.

Daca va doriti un buchet colorat, vesel, care sa va binedispuna, atunci aveti nevoie de Buchetul De Mireasa "Elyse". Este un buchet care o sa atraga multe priviri si complimente, realizat din diverse tipuri de trandafiri, bujori, dar si un material superb si o brosa care sa completeze imaginea generala.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Iar daca organizati o nunta cu elemente rustice, cu siguranta o sa va placa Buchetul De Mireasa "Joy". Nu este chiar tipicul buchet de mireasa la care v-ati fi asteptat, dar iese in evidenta tocmai prin simplitatea lui, prin frumusetea florilor si mai ales, prin faptul ca verdele este prodiminant, iar de obicei, verdele este asociat cu Afrodita, zeita dragostei. Asa ca acest buchet este perfect pentru un un nou inceput, un eveniment atat de important, cum este nunta.

Speram ca v-au placut propunerile noastre si ca o sa va gasiti buchetul preferat fara prea multe eforturi.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

DIETA CU LOBODĂ. Ciorba de lobodă te ajută să slăbești foarte repede

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies